- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλύτερη Ευρωπαία αθλήτρια του 2017 η Κατερίνα Στεφανίδη
«Είναι τιμή για εμένα, ελπίζω να φέρει περισσότερα νέα παιδιά στο άθλημα», είπε η ίδια
Μία ακόμα σπουδαία διάκριση για την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία αναδείχθηκε ως η καλύτερη αθλήτρια της Ευρώπης για το 2017. Η Ελληνίδα επικοντίστρια, η οποία είναι αήττητη σε 14 σερί διοργανώσεις, έγινε η πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να αποσπάσει το συγκεκριμένο τίτλο και να μπει στην ιστορία του ευρωπαΪκού στίβου. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε στο Βίλνιους της Λιθουανίας, στη διάρκεια του Γκαλά που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με αφορμή την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς. Παραλαμβάνοντας το βραβείο της, η Κατερίνα Στεφανίδη είπε ότι αποτελεί «τιμή για εμένα και την Ελλάδα, ελπίζω να φέρει περισσότερα νέα παιδιά στο άθλημα».
Υποψήφιες για τον τίτλο της κορυφαίας ήταν ακόμη η Ανίτα Βλόνταρτσικ (Πολωνία/σφυροβολία), η Νάφι Τιάμ (Βέλγιο/έπταθλο) και η Μαρία Λασιτσκένε (Ρωσία/ύψος).
Στους άνδρες, τον τίτλο κατάκτησε ο πρωταθλητής του ακοντισμού Γιόχαν Βέτερ (Γερμανία), ενώ ανερχόμενο αστέρι στις γυναίκες ήταν η άλτρια του ύψους Γιούλια Λεβτσένκο (Ουκρανία) και στους άνδρες ο Νορβηγός νικητής στο Λονδίνο στα 400 μ. εμπόδια, Κάρστεν Γουόρχολμ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η παρουσία του στο Game 3 είχε προκαλέσει πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας
Αντίστροφη μέτρηση για τον Εμμανουήλ Καραλή και την Ελίνα Τζένγκο, ενόψει του έκτου αγώνα Diamond League της σεζόν
Για τα όσα συνέβησαν στο Game 2 των τελικών της GBL με τον Ολυμπιακό
Ο Greek Freak σε νέες περιπέτειες
Το προφίλ των ομάδων, το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις
Το μήνυμα της Ρούτε Καρντόσο
Τι αναφέρουν διεθνή Μέσα
Η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Μόνο break ως τώρα στις έδρες των φιναλίστ
Τι είπε για τον απινιδωτή
Άτυχος ο Έλληνας αστέρας
Τι έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού
Θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ που παρακολουθεί αγώνα τελικών από κοντά
Υπερασπίστηκαν την έδρα τους και αγκαλιά με τον τίτλο οι ερυθρόλευκοι
Yπήρξε το δεξί του χέρι στην UEFA
Ο Αϊμέν Χουσεΐν κρατήθηκε για πολύωρο έλεγχο στο αεροδρόμιο του Σικάγο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.