- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκηνές ντροπής στο Καραϊσκάκη με ξύλο μεταξύ Ελλήνων
Άλλη μια απόδειξη ότι πρέπει να αλλάξει έδρα η Εθνική
Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, ξαφνικά δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο στο πέταλο της θύρας 7, όταν εθεάθη οπαδός με φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν εκεί!
Η ένταση έγινε αντιληπτή σε όλο το γήπεδο, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει και να φωνάζει πολύ σωστά το σύνθημα «πόσο μαλ… είσαστε»! Με την –καθυστερημένη- αντίδραση αστυνομίας και σεκιούριτι, ο «πράσινος» οπαδός απομακρύνθηκε, πριν κινδυνεύσει σοβαρά η σωματική του ακεραιότητα.
Αναμφίβολα, στην Ελλάδα του 2017 δεν θεωρείται έξυπνη κίνηση να πάει κάποιος με εμφάνιση του Παναθηναϊκού μέσα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, ακόμη κι αν επρόκειτο για παιχνίδι της Εθνικής ομάδας. Αυτό, όμως, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την αντίδραση των Ολυμπιακών και τον ξυλοδαρμό ενός ανθρώπου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται ανάλογα έκτροπα στο συγκεκριμένο γήπεδό, αφού πέρυσι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού (σύμφωνα με τις καταγγελίες) επιτέθηκαν με μαχαίρια στους φιλήσυχους φιλάθλους του «Γαλανόλευκου Φάρου», αποσπώντας την περίφημη τρομπέτα που ακούγεται στους αγώνες της Εθνικής και ανήκει σε φίλο του ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, έχει γίνει συνήθειο στους αγώνες της Εθνικής η παρουσία Χρυσαυγιτών, που το μόνο που κάνουν είναι να χαιρετούν ναζιστικά και να εκφοβίζουν τους γύρω τους που δυσανασχετούν. Αν προσθέσουμε και τις επιθέσεις από… αγνώστους που έχουν γίνει σε δημοσιογράφους, γίνεται κατανοητό πως το γήπεδο είναι ακατάλληλο για να φιλοξενεί ματς της Εθνικής ομάδας. Και φυσικά, η ευθύνη βαραίνει 100% την ΕΠΟ, που αδυνατεί να προστατεύσει την ομάδα όλης της χώρας. Τώρα, με τη νέα διοίκηση αναμένεται να γίνει και η αλλαγή έδρας, με το παιχνίδι του μπαράζ να είναι τα τελευταίο που θα γίνει στην έδρα του Ολυμπιακού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βάθρο για ακόμη μία φορά ο Έλληνας πρωταθλητής
Τη δευτερη θέση κατέκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων στο Αζερμπαϊτζάν
Η αθλητική δράση τα Σάββατα είναι κάθε φορά στο... κόκκινο
Σταθερά στην τετράδα οι ερυθρόλευκοι
H σκιέρ αγωνίστηκε τραυματίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και τραυματίστηκε σοβαρά ξανά
«Το επάγγελμα δεν ήταν ποτέ γένους στα μάτια μου– αλλά ο κόσμος το βλέπει ως “ανδρική δουλειά”»
Τι ώρα είναι η αναμέτρηση
Πότε είναι ο πρώτος τους αγώνας
Οι αναφορές σε Κριστιάνο, Πελέ και οι αντιδράσεις για τον Αργεντινό άσο
Μία ακόμα χρυσή σελίδα στην καριέρα του
Αμφίβολη παραμένει η εμφάνιση του Αργεντινού σταρ στον Λευκό Οίκο
Για παράνομο coaching κατηγορήθηκε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά
Φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Σαββάτου
Τι είπε ενόψει του ντέρμπι με τους «πράσινους»
Στον εναρκτήριο αγώνα του Ασιατικού Κυπέλλου Γυναικών, αρνήθηκαν να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους
Τι δήλωσε μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Ατλάντα Χοκς.
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Τσιτσιπάς είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκτός του Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.