- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Γιαννακόπουλου δημιουργεί ελπίδες στους φίλους της ομάδας λέγοντας ότι... κάτι μπορεί να κάνει και για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν προχώρησε στο παραπάνω αποφασιστικό βήμα. Ούτε την εποχή που ο κόσμος τρεφόταν με το «Παύλο θεέ, πάρε την ΠΑΕ», ούτε στις μέρες της πολυμετοχικότητας, ούτε πριν λίγα χρόνια όταν ο Δημήτρης είχε προαναγγείλει μια σημαντική πρωτοβουλία που τελικά έμεινε στα χαρτιά.
Όσο κι αν το θέλουν οι ίδιοι μαζί με την συντριπτική πλειονότητα των οπαδών, η ΠΑΕ δεν είναι μπάσκετ. Για να μπορέσει κάποιος να μπει και να χτυπήσει πρώτα οικονομικά και μετά αγωνιστικά τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και (ακόμα ακόμα) την ΑΕΚ χρειάζεται να ρίχνει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, όταν το ανάλογο κόστος της ομάδας μπάσκετ δεν ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια.
Ταυτόχρονα πρέπει να φτιάξει υποδομές που θα έχουν ως βάση ένα μεγάλο, σύγχρονο, λειτουργικό και εμπορικά εκμεταλλεύσιμο γήπεδο αντί για το σημερινό μουσειακής αξίας «κοτέτσι» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μόνο έτσι είναι δυνατόν να υπάρξει διάρκεια και προοπτική.
Για όσους ξέρουν, ο Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να μπλεχτεί στην κατασκευή ενός κοστοβόρου και χρονοβόρου νέου γηπέδου οπουδήποτε στην Αθήνα, όταν μπορεί με ελάχιστο συγκριτικά κόστος να «κάνει δικό του» για όσα χρόνια θέλει ολόκληρο το συγκρότημα του ΟΑΚΑ και να το μετατρέψει όχι μόνο σε μοντέρνο - πανέμορφο ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά και σε μια «Παναθηναϊκή Πολιτεία» με εμπορικές δραστηριότητες που θα φέρουν οικονομικά κέρδη.
Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως δεν έχει καμία διάθεση να μπει μόνος του σε μια τέτοια ιστορία. Ξέρει πως δεν θα το σηκώσει και θα φθαρεί. Ψάχνει λοιπόν εδώ και αρκετά χρόνια για συμπαίκτη Έλληνα αλλά κυρίως ξένο. Μόνο αν τον βρει θα προχωρήσει. Διαφορετικά θα εξακολουθήσει να στηρίζει με βαριά καρδιά τον Αλαφούζο επειδή δεν θέλει και καμιά άλλη λύση που να μην τον περιλαμβάνει. Είναι και τα χρέη πολλά, οπότε κάποιος πρέπει να τα εξοφλήσει. Σε αυτή την λογική και η νέα ελπίδα που δημιούργησε λέγοντας όμως πάρα πολύ προσεκτικά ότι θα κάνει μία «προσπάθεια». Χρειάζεται υπομονή μέχρι να τοποθετηθεί και να γίνει σαφέστερος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δηλώσεις κατά την αποχώρησή του από την Ελλάδα
Πανευτυχής για τη νέα του επιτυχία ο Manolo
ΑΕΚ - Άρης και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα, εκτός έδρας ο Ολυμπιακός
Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε του Λεχέτσκα με 3-1 σετ και συνεχίζει στη Νέα Υόρκη
O Καραλής έγραψε ιστορία στις Βρυξέλλες στον τελικό του Diamond League - Ρεκόρ αγώνα στα 6.12μ.
Τι δήλωσε ο CEO Τσους Μπούενο
Δεν θα διεκδικήσει το διαμάντι ο Σουηδός σούπερ σταρ
Ο Μίλτος Τεντόγλου έμεινε στη δεύτερη θέση στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες
Πολλοί παίκτες έχουν διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν
Νέος τραυματισμός για το «τριφύλλι», μετά τον Κέντρικ Ναν (ρήξη έσω μηνίσκου) και Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις (κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου)
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Συναγερμός στο «τριφύλλι»
Αναλυτικά τι χρειάζεται η κάθε ομάδα
Τι έγραψε μεταξύ άλλων
Σήμερα το πρωί έγινε γνωστή η ποινή που επιβάλλεται στον Ελληνοαυστραλό αθλητή
Πότε είναι προγραμματισμένη
Ποιες ομάδες ξεκίνησαν με νίκη
Στραβοπάτημα για την Ελληνίδα τενίστρια
Ο Ταμπόρδα σημείωσε το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.