- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Ασημένια» στον κόσμο τα κορίτσια του πόλο στον Βόλο
Άτυχη η εθνική νέων/γυναικών στον τελικό με τη Ρωσία - Έσπασε τα δοκάρια
Η εθνική νέων/γυναικών δεν είχε την τύχη με το μέρος της στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, όπου ηττήθηκε στα πέναλτι με 16-17 από την Ρωσία και πήρε το ασημένιο μετάλλιο.
Αν και βρέθηκε να χάνει 7-9 στην τρίτη περίοδο, η εθνική κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο 8λεπτο και να στείλει το ματς στα πέναλτι. Εκεί όπου έγιναν μεγάλες αποκρούσεις από τις δύο γκολκίπερ, ωστόσο, οι Ρωσίδες αποδείχθηκαν πιο τυχερές και πήραν τον τίτλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αποψινός ήταν ο δεύτερος τελικός για την Ελλάδα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων γυναικών. Η προηγούμενη ήταν το 1997 στην Πράγα, όταν η εθνική είχε νικήσει 6-5 την Αυστραλία.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη τη Ρωσία): 4-4, 3-3, 2-0, 0-2. Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση που νίκησε 9-6 την Ισπανία στον «μικρό τελικό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 20' του αγώνα
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Australian Open
Εκατοντάδες υποστηρικτές του «Δικεφάλου» είπαν απόψε το τελευταίο «αντίο» στους επτά φιλάθλους που έχασαν τη ζωή τους
Aντιμετωπίζει το βράδυ (22:00) της Πέμπτης τη Λιόν μέσα σε κλίμα πένθους για τον χαμό των επτά οπαδών
Φαβορί εξακολουθεί να είναι η απόλυτη Άρσεναλ με 29,84% πιθανότητες, μπροστά από την Μπάγερν (14,90%)
Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το γκολ του που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Δείτε όλα τα τέρματα της τελευταίας στροφής της League Phase
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επόμενη φάση του θεσμού
Εκτός 8άδας Ρεάλ και Παρί ΣΖ, αποκλείστηκε η Νάπολι
Ποιες δύο ομάδες μπορεί να βρει μπροστά του η ομάδα του Πειραιά
Επικράτησε του Άγιαξ με 1-2
«Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μία οικογένεια που δεν το καταλαβαίνει κάποιος εκτός του οργανισμού»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.