- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η επιστολή των Μπακς στον Βασιλακόπουλο
Είχαν απαγορεύσει τη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στην Εθνική από τις 3 Αυγούστου
Από τις 3 Αυγούστου οι Μιλγουόκι Μπακς έιχαν απαγορεύσει ουσιαστικά στον Αντετοκούνμπο να παίξει στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, αν εξακολουθούσε να πονάει στο γόνατο.
Η ομοσπονδία μπάσκετ το απέκρυψε ακόμη και μετά τις 19 Αυγούστου όταν έσκασε το θέμα.
Μάλιστα είχαν προειδοποιήσει με τρόπο που δεν δέχεται παρερμηνείες τον Γιώργο Βασιλακόπουλο (πρόεδρο της ομοσπονδίας) προσωπικά, με επιστολή που αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα».
Αναλυτικά η επιστολή:
«Αγαπητέ κύριε Βασιλακόπουλε,
παρακαλώ δείτε την επισυναπτόμενη επιστολή από τους Μιλγουόκι Μπακς σχετικά με τον Γιάννη και τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα. Σύμφωνα με την επισυναπτόμενη επιστολή, και ελπίζοντας σε ένα τηλεφώνημα μεταξύ των δυο μας, δεν επιτρέπεται στον Γιάννη να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα μέχρι να ενημερωθείτε περαιτέρω από εμάς», αναφέρει ο GM της ομάδας, Τζον Χορστ.
Και συνεχίζει:
«Επανερχόμαστε σε ένα email που σας έστειλε το ΝΒΑ στις 2 Αυγούστου 2017. Παρακαλούμε να ενημερωθείτε, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξετάστηκε από την γιατρό μας (δρ Γουίλιαμ Ράας), αφού προηγουμένως ένιωσε πόνο στο γόνατο από αθλητικές δραστηριότητες. Η εξέταση αποκάλυψε τραυματισμό στον χόνδρο στο δεξί γόνατό του. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, η οποία θέτει τον Γιάννη σε σημαντικό κίνδυνο τραυματισμού, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρουμε ότι οι Μπακς δεν μπορούν να επιτρέψουν στον Γιάννη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μπάσκετ αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής Εθνικής ομάδας. Σχεδιάζουμε να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση του Γιάννη την επόμενη εβδομάδα και θα σας πληροφορήσουμε αν υπάρξει κάποια βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του.
Στο μεταξύ σάς στέλνουμε την επικεφαλής μας στο τμήμα ενδυνάμωσης (Σούκι Χόμπσον) στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Γιάννη με την αποκατάσταση του γονάτου του. Ελπίζουμε ότι η κατάσταση του Γιάννη θα βελτιωθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τις μπασκετικές του δραστηριότητες με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στην διοργάνωση της FIBA Eurobasket 2017.
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να συζητήσετε, παρακαλώ καλέστε με...».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πέθανε σε ηλικία 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου 2020
Joga bonito από τους legends της Σελεσάο
Δεν έχουν δοθεί ωστόσο ονόματα στη δημοσιότητα
Το όνομα που φιγουράρει στη λίστα των «ελαφιών»
Ακόμα μία τεράστια κίνηση από την γερμανική ομάδα
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Το σχόλιο του άσου του Παναθηναϊκού
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το σενάριο για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
Όταν το ρολόι έδειξε 19:26 (χρονολογία ίδρυσης), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν… φωτιά στην πλατεία Αριστοτέλους
Οι δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μονακό
Τεράστια η ζήτηση για ένα «μαγικό» χαρτάκι
«Σας λέω, αν παίξετε την Κυριακή όπως παίξατε χθες, καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να σας νικήσει. Καμία»
Ποιους συμπεριέλαβε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν
Συνεχίζεται η «κατηφόρα» για τον Έλληνα τενίστα
Από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη και από εκεί σε όλο τον κόσμο. Ένας αιώνας ασπρόμαυρης κληρονομιάς
Πρωταγωνιστές του ματς, Μαρτίνς και Ροντινέι
Την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό
Όσα έγιναν στον αγώνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.