- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιστιοπλοΐας της κλάσης 470, που διεξήχθη στο Σανταντέρ της Ισπανίας, ανέβηκαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.
Όντας σε εξαιρετική φόρμα, οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες στο Ρίο μπήκαν πολύ δυνατά στους τελικούς και κατάφεραν από την πρώτη ημέρα να πάρουν το προβάδισμα, αφήνοντας αρκετά πίσω τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Στην κούρσα των μεταλλίων πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση.
Μετά τη λήξη της κούρσας, ο Παναγιώτης Μάντης δήλωσε πως επόμενος σταθμός των δύο ιστιοπλόων θα είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470 στη γενέτειρα του Παύλου Καγιαλή, τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7 έως και τις 15 Ιουλίου του 2017.
Σημαντική επιτυχία για την ελληνική ιστιοπλοϊα αποτελεί και η δεύτερη θέση της Βασιλείας Καραχάλιου στα Laser Radial, μετά από σκληρή μάχη με την Ουρουγουανή Μορέιρα Φρασκίνι και τη Βελγίδα Πλάσχαερτ, τις οποίες ξεπέρασε κατά ένα βαθμό (65 έναντι 66).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Joga bonito από τους legends της Σελεσάο
Δεν έχουν δοθεί ωστόσο ονόματα στη δημοσιότητα
Το όνομα που φιγουράρει στη λίστα των «ελαφιών»
Ακόμα μία τεράστια κίνηση από την γερμανική ομάδα
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Το σχόλιο του άσου του Παναθηναϊκού
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το σενάριο για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
Όταν το ρολόι έδειξε 19:26 (χρονολογία ίδρυσης), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν… φωτιά στην πλατεία Αριστοτέλους
Οι δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μονακό
Τεράστια η ζήτηση για ένα «μαγικό» χαρτάκι
«Σας λέω, αν παίξετε την Κυριακή όπως παίξατε χθες, καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να σας νικήσει. Καμία»
Ποιους συμπεριέλαβε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν
Συνεχίζεται η «κατηφόρα» για τον Έλληνα τενίστα
Από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη και από εκεί σε όλο τον κόσμο. Ένας αιώνας ασπρόμαυρης κληρονομιάς
Πρωταγωνιστές του ματς, Μαρτίνς και Ροντινέι
Την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό
Όσα έγιναν στον αγώνα
Τα κανάλια και οι ώρες μετάδοσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.