- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συγγνώμη με αστερίσκους από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας
«Προκάλεσε τους φιλάθλους ο Μανωλάς»
Συγγνώμη για τον τραυματισμό του Γιαννιώτα μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα Βοσνίας Ελλάδας ζήτησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας, επιρρίπτοντας, ωστόσο, ευθύνες στον Κώστα Μανωλά για «πρόκληση προς τους φιλάθλους», ενώ έκανε λόγο και για «άγριο» παιχνίδι από τους Έλληνες παίκτες. Να θυμίσουμε ότι μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με τον Γιαννιώτα να τραυματίζεται από γροθιά του Βόσνιου βοηθού προπονητή, ενώ επίθεση υπήρξε και σε βάρος Ελλήνων φιλάθλων.
Η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βοσνίας
Μετά από μία νύχτα ύπνου και μωσαϊκού συμπερασμάτων για τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση των προκριματικών των εθνικών ομάδων Βοσνίας Ερζεγοβίνης και Ελλάδας, θέλουμε να απευθυνθούμε για όσα έγιναν στο «Μπίλινο Πόλιε».
Πρώτα απ' όλα, εκφράζουμε τη λύπη και την απολογία μας προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελλάδας, εξαιτίας του περιστατικού που σημειώθηκε μετά από τον αγώνα, όταν υπήρξε επίθεση σε Έλληνα παίκτη. Η ομοσπονδία της Βοσνίας καταδικάζει κάθε μορφή βίας, ανεξαρτήτως προέλευσης. Ο βοηθός προπονητή Στεφάν Ζιλιά θα εξεταστεί με τη δέουσα προσοχή και θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα σχετικά με το θέμα.
Παρ' όλα αυτά, πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβάν είναι ο επίλογος όσων γίνονταν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένα πολύ γνωστό στιλ παιχνιδιού της εθνικής ομάδας της Ελλάδας, περισσότερο άγριο παρά επιθετικό, κατέληξε στον τραυματισμό δύο παικτών μας, οι οποίοι χρειάστηκε να φύγουν από το γήπεδο πριν από τη λήξη. Ο Σέναντ Λούλιτς έχει σπασμένο ζυγωματικό και σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση και ο Τόνι Σούνιτς χτυπήθηκε στο κεφάλι, ευτυχώς χωρίς σοβαρές επιπτώσεις.
Δυστυχώς, μετά από ένα σκληρό φάουλ μετά από 15 λεπτά, ο Λούλιτς δέχθηκε σκληρή αγκωνιά στο πρόσωπο και ο αντίπαλος παίκτης δεν δέχθηκε ούτε κίτρινη κάρτα. Το ίδιο συνέβη με τον τραυματισμό του Σούνιτς. Και μετά όλα κλιμακώθηκαν από την πρόκληση του Μανωλά προς τους φιλάθλους.
Ήταν απλά μία συνέχιση των όσων άρχισαν στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο, όταν βιώσαμε μία σειρά από προβλήματα στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα υπάρχουν σε κασέτες. Δυστυχώς, στο τέλος του αγώνα, οι παίκτες μας και το προπονητικό επιτελείο έπεσαν θύμα της πρόκλησης και απάντησαν ενστικτωδώς και βεβιασμένα.
Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς τους πιστούς φιλάθλους μας που φώναζαν για την ομάδα και τους χορηγούς μας («Ziraat Bank» και «Milkos») που προσέφεραν δωρεάν σάντουιτς και νερό, καθώς και τους παίκτες μας που έδωσαν κάθε ικμάδα ενέργειας στο γήπεδο. Από αυτό το παιχνίδι πρέπει να μάθουμε ένα μάθημα και να επιστρέψουμε στον δρόμο που μας οδηγεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, πιο συμπαγείς και πιο ισχυροί. Ο δρόμος θα έχει λακκούβες, αλλά όσο υπάρχει ελπίδα, δεν θα τα παρατήσουμε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας
Δάκρυσε ο σταρ της τουρκικής ομάδας
«Ο Γιάννης είναι μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της Ευρώπης», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την ώρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας
Πληροφορίες θέλουν τον συνολικό αριθμό της αποστολής που αρνήθηκε να επιστρέψει στην Τεχεράνη να ανέρχεται πλέον σε επτά
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι δύο προτάσεις του Σέρβου θρύλου
Επικράτησαν των Μαρσέλο Αρέβαλο και Μάτε Πάβιτς
Ποιοι θα είναι οι πρώτοι τους αντίπαλοι
Ηττήθηκε κι αποκλείστηκε η Ελληνίδα τενίστρια
Τι είπε για Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.