Αθλητισμος

«Κόλαση» με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Έτοιμος να φύγει αν η ομάδα δεν ενισχυθεί το καλοκαίρι, ώστε να κάνει πρωταθλητισμό δήλωσε ο Μάρκους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353277-732611.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Έτοιμος να φύγει αν ο Παναθηναϊκός δεν ενισχυθεί το καλοκαίρι, ώστε να κάνει πρωταθλητισμό δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ. 

Ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος με 22 γκολ, λίγες μέρες πριν αρχίσουν τα πλέι οφ, έχοντας μάθει την πρόθεση της διοίκηση της ΠΑΕ να μειώσει το μπατζετ από τα 17 στα 7 εκατομμύρια ευρώ έριξε πρώτος το γάντι:  «Το αν θα μείνω δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αλλά και από τη διοίκηση γιατί εάν η ομάδα ανεβάσει τον πήχη και το μπάτζετ για να χτυπήσει το πρωτάθλημα θέλω να είμαι μέρος αυτού του κόνσεπτ. Εχουμε καλή ομάδα αλλά ίσως χρειαζόμαστε ενίσχυση για να πάμε στο επόμενο επίπεδο»!

Αμεση ήταν η απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη νέα σεζόν την ομάδα που επιθυμεί ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης σε συνεργασία με τον πρόεδρο». 

Φανερό ότι το παιχνίδι μόλις τώρα αρχίζει, χωρίς να αποκλειίται να φέρει ο Σουηδός φορ πρόταση για να φύγει αν βρει και κρίνει ότι δεν τον ικανοποιεί το πρότζεκτ της επόμενης σεζόν. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το όμορφο παιχνίδι
Το όμορφο παιχνίδι

Τα μοναδικά συναισθήματα που γεννά η απόλυτα ανιδιοτελής συνάντηση με χιλιάδες άλλους, για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, τη νίκη, στο όνομα μιας αφηρημένης ιδέας, της ομάδας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.