- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης, MVP στις καρδιές μας
Μπροστάρης στο συγκλονιστικό comeback των Μπακς, που έχασαν λόγω απειρίας
Η τελευταία φετινή παράσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, ήταν ίσως και η καλύτερη. Είχε σασπένς, αγωνία, δράση, πάθος, όχι όμως και happy end.
Οι Μπακς ηττήθηκαν στο Game 6 από τους Ράπτορς με 92-89 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των πλέι οφ. Το ματς που έγινε στο Μιλγουόκι, είχε γείρει από νωρίς υπέρ των φιλοξενούμενων, που βρέθηκαν να προηγούνται με 25 πόντους.
Με ηγέτη τον τρομερό Αντοετκούνμπο (34 πόντοι και 9 ριμπάουντ) τα «ελάφια» το γύρισαν και βρέθηκαν να προηγούνται με δύο πόντους, τρία λεπτά πριν από το τέλος.
Εκεί όμως, «μίλησε» η απειρία τους. Μια σειρά από κακές επιλογές, τους στέρησαν τη νίκη και το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρόκριση στον έβδομο και τελευταίο αγώνα.
Στην τελευταία επίθεση των Μπακς, με το σκορ 90-87 υπέρ του Τορόντο, ο Αντετοκούνμπο αντί να επιχειρήσει τρίποντο ή να δώσει πάσα σε κάποιον συμπαίκτη, επιχείρησε μπάσιμο και πέτυχε δίποντο. Μετά τις βολές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα το Μιλγουόκι είχε τρία δευτερόλεπτα να κάνει επίθεση, αλλά ο νεαρός Σνελ έδωσε την μπάλα σε αντίπαλο.
Του χρόνου, θα είναι πιο δυνατοί και κυρίως πιο ώριμοι...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πρώτες του δηλώσεις ως «Κανονιέρης»
Ο Χρήστος Τζόλης είναι και με τη βούλα παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας
Τι αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ
Στα ημιτελικά του World Cup προκρίθηκε η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών
Τι είπε ο θρύλος του ΝΒΑ
Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής
Πρωταγωνιστής σε μία ακόμα απίστευτη ιστορία ο Βραζιλιάνος
Η γκάφα της νέας ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο μάνατζερ του
Ο απολογισμός του Γάλλου super star σε μια ανάρτηση
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.