- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ολυμπιακός: Αστυνομικοί επιτέθηκαν στον Καπίνο
Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για «χούντα» των ΜΑΤ
Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μετά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, κατήγγειλε ότι δυνάμεις της αστυνομίας επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Στέφανο Καπίνο και τον φροντιστή της ομάδας, ενώ έκανε λόγο για «χούντα».
Οι δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου: «Αν και θα έπρεπε δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία. Όλοι είδατε τι συνέβη και καταλαβαίνετε πως έπαιξε ο κ. Παπαπέτρου και οι βοηθοί του. Αυτό που θέλω να καταγγείλω, όμως, που είναι και το πιο σημαντικό είναι το το έγινε μόλις τελείωσε ο αγώνας. Μια διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και χτυπούσε αλύπητα τους πάντες. Τους ποδοσφαιριστές μας, τους φροντιστές, απλούς ανθρώπους του μεροκάματου και του μόχθου που κουβαλούσαν εκείνη την ώρα πετσέτες και πράγματα», είπε αρχικά ο παράγοντας των ερυθρόλευκων.
«Απέκλεισαν την Μονάδα Αθλητικής Βίας που προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια. Μάλλον ήθελαν να είναι μόνοι τους. Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί πρέπει να ψάξουν και να βρουν τι έγινε. Με αυτό το περιστατικο οφείλει να ασχοληθεί η Κυβέρνηση. Οι σκηνές που ζήσαμε θυμίζουν χούντα. Σας καλώ να δείτε τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας», κατέληξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Τριφύλλι ισοφάρισε 1-1 τη σειρά των τελικών της Stoiximan GBL
«Βροχή» επικρίσεων και αρνητικών σχολίων λίγο πριν το φετινό μουντιάλ
Τα προφίλ των ομάδων, το πρόγραμμα του ομίλου και οι διασταυρώσεις
Τα περισσότερα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν σε μεταμεσονύκτιες και πρώτες πρωινές ώρες
Το Μουντιάλ χάνει σημαντικό μέρος της λάμψης του
Η ανάρτηση του Γηραιού
Δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις
Η ανάρτησή του στο Instagram
Διαβάστε την ανάλυση του ομίλου
Παραμένει στα «πιτς» ο Έλληνας αστέρας
Τι έγραψε στα social media
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Τι δήλωσε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του ALPHA
Τι αποκάλυψε στο μεγάλο αφιέρωμα για το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Από τον Πανιώνιο Καισαριανής στην παγκόσμια ποδοσφαιρική βιομηχανία
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Χωρίς χειραψία και με φόντο τον πόλεμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.