Αθλητισμος

«Παίζουν το παιχνίδι του Παππά»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Μπαλτάκου για το νέο γήπεδο του ΠΑΟ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
345061-716989.jpg

Επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη, γιού του Τάκη Μπατλάκου, που είναι πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την ανακοίνωση της κυβερνητικής πρότασης για κατασκευή νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Γουδή.

Ο πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟ  ισχυρίζεται πως υπήρχε συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και ερασιτέχνη για μεταφορά ολόκληρου του συλλόγου στις εγκαταστάσεις ο ΟΑΚΑ,  με βάση μελέτη βιωσιμότητας του συνολικού πρότζεκτ, την οποία έχει εκπονήσει η Deloite. 

«Εν αγνοία μας, τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια μας ενώ τρέχει μια μελέτη. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τσιφλίκι κανενός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιαννακόπουλος.

«Προκαλώ, είτε τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, είτε τον κύριο Αλαφούζο να διαψεύσουν όσα λέω. Γνωρίζουν ότι τρέχει αυτή η μελέτη και ξαφνικά μαθαίνουμε για Γουδή.

Τι είναι αυτά τα πράγματα; Έχουμε εκπληκτικές εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ και τώρα κάνει πίσω για προεκλογικά παιχνίδια ο ερασιτέχνης, μαζί με τον κύριο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν είναι πρόβατα ο κόσμος του Παναθηναϊκού». 

Ο γιός  Μπαλτάκος έγινε γνωστός τον Απρίλιο του 2014, όταν εισέβαλε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή και επιτέθηκε σε βουλευτές του κόμματος, με αφορμή τη διαρροή και δημοσιοποίηση μιας συνομιλίας του πατέρα του με τον Ηλία Κασιδιάρη. Εκείνη την εποχή ο πατέρας Μπαλτάκος, ήταν το δεξί χέρι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ