Αθλητισμος

Ο Σέρχιο Ράμος και το... τικ στο μάτι

Πάλι σκόραρε στο τέλος και έσωσε τη Ρεάλ ο Ισπανός αμυντικός

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
344316-715503.jpg

Η ιστορία του Σέρχιο Ράμος θυμίζει εκείνα τα παλιά έργα, που ο δολοφόνος είχε ένα «τικ» στο μάτι και κανείς δεν τον έπαιρνε χαμπάρι ως το τέλος. 

Ετσι κι ο Ισπανός αμυντικός. Όλοι ξέρουν πια πως είναι ο άνθρωπος που θα σώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Χθες το βράδυ έκανε ξανά αυτό που γνωρίζει καλύτερα: Να πετύχει με το κεφάλι ένα ακόμη κρίσιμο γκολ για να χαρίσει άλλη μια νίκη στην ομάδα του. Πάνω που η «βασίλισσα» δυσκολευόταν απέναντι στην Μπέτις, ήρθε το «χρυσό» γκολ του 30χρονου αμυντικού για το τελικό 2-1 στο 81ο λεπτό. 

Συνολικά φέτος έχει χαρίσει 16 βαθμούς στους Μαδριλένους, με γκολ της τελευταίας στιγμής, ανάμεσά τους και η ισοφάριση 1-1 στην Μπαρτσελόνα, μέσα στο "Καμπ Νόου" στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Την Τρίτη μέσα στη Νάπολη σκόραρε άλλες δύο φορές, αν και τελικά το δεύτερο γκολ του χρεώθηκε ως αυτογκόλ. 

Μην ξεχνάμε πως τόσο το 2014 όσο και το 2016 σκόραρε στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ειδικά την πρώτη φορά, το κατάφερε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στέλνοντας το ματς στην παράταση. Και στις δύο περιπτώσεις η Ρεάλ νίκησε. 

Όσο για το χθεσινό του επίτευγμα, ήταν σημαντικό διότι έστειλε τους "μερένγκες" ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Λίγο πριν, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 2-1 από τη Λα Κορούνια, μην μπορώντας να εκμεταλλευτεί το momentum από τον θρίαμβο κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Ρεάλ έχει 62 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο από την Μπαρτσα που έχει 60. Επίσης, το "clasico" του δεύτερου γύρου θα γίνει στη Μαδρίτη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ