- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Σέρχιο Ράμος και το... τικ στο μάτι
Πάλι σκόραρε στο τέλος και έσωσε τη Ρεάλ ο Ισπανός αμυντικός
Η ιστορία του Σέρχιο Ράμος θυμίζει εκείνα τα παλιά έργα, που ο δολοφόνος είχε ένα «τικ» στο μάτι και κανείς δεν τον έπαιρνε χαμπάρι ως το τέλος.
Ετσι κι ο Ισπανός αμυντικός. Όλοι ξέρουν πια πως είναι ο άνθρωπος που θα σώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Χθες το βράδυ έκανε ξανά αυτό που γνωρίζει καλύτερα: Να πετύχει με το κεφάλι ένα ακόμη κρίσιμο γκολ για να χαρίσει άλλη μια νίκη στην ομάδα του. Πάνω που η «βασίλισσα» δυσκολευόταν απέναντι στην Μπέτις, ήρθε το «χρυσό» γκολ του 30χρονου αμυντικού για το τελικό 2-1 στο 81ο λεπτό.
Συνολικά φέτος έχει χαρίσει 16 βαθμούς στους Μαδριλένους, με γκολ της τελευταίας στιγμής, ανάμεσά τους και η ισοφάριση 1-1 στην Μπαρτσελόνα, μέσα στο "Καμπ Νόου" στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Την Τρίτη μέσα στη Νάπολη σκόραρε άλλες δύο φορές, αν και τελικά το δεύτερο γκολ του χρεώθηκε ως αυτογκόλ.
Μην ξεχνάμε πως τόσο το 2014 όσο και το 2016 σκόραρε στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ειδικά την πρώτη φορά, το κατάφερε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στέλνοντας το ματς στην παράταση. Και στις δύο περιπτώσεις η Ρεάλ νίκησε.
Όσο για το χθεσινό του επίτευγμα, ήταν σημαντικό διότι έστειλε τους "μερένγκες" ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Λίγο πριν, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 2-1 από τη Λα Κορούνια, μην μπορώντας να εκμεταλλευτεί το momentum από τον θρίαμβο κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Ρεάλ έχει 62 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο από την Μπαρτσα που έχει 60. Επίσης, το "clasico" του δεύτερου γύρου θα γίνει στη Μαδρίτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 30χρονος Κενυάτης τερμάτισε σε 1:59:30
Η ιστορική κατάκτηση του τροπαίου μετά από 39 χρόνια σημάδεψε τη γαμήλια δεξίωση
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατέκτησε για δεύτερη φορά το κορυφαίο βραβείο
Μετά από παρά πολλά χρόνια
Στο ματς την τελευταία αγωνιστική της Greek Basketball League
O σταρ του ΝΒΑ παρακολούθησε αγώνα του Άρη
Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τρόπαιο στα 100 χρόνια του, ενώ ο ΟΦΗ στοχεύει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο
Tην Κυριακή 26 Απριλίου στις 20:00 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ
Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν τον επόμενο μήνα
Έκτο συνεχόμενο σε αντίστοιχη διοργάνωση για την Ελληνίδα αθλήτρια
Οι δηλώσεις του προπονητή της κρητικής ομάδας ενόψει του τελικού κυπέλλου
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του κυπέλλου
Σε κακή ημέρα η Ελληνίδα τενίστρια
Δύο παίκτες του Ολυμπιακού σε αυτήν
Τι είπε για την αγωνιστική του κατάσταση
Τι αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης
Με προβλήματα και καθυστερήσεις η διαδικασία εγγραφής
Η ανάρτησή του στο Instagram
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.