- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Και δεύτερο κρούσμα ντόπινγκ - σε δείγμα της Αφροδίτης Σκαφίδα
Ξεκινάει πειθαρχική διαδικασία ο ΣΕΓΑΣ
Για δεύτερο κρούσμα ντόπινγκ μέσα σε λίγες ημέρες που αφορά Ελληνίδα αθλήτρια ενημέρωσε η IAAF τον ΣΕΓΑΣ, μετά από επανεξέταση δείγματος. Ο λόγος για την άλτρια του επί κοντώ, Αφροδίτη Σκαφίδα, κατά της οποίας ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε στην έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας, μετά την σχετική ενημέρωση που είχε από την IAAF.
Η IAAF ενημέρωσε την ομοσπονδία πως βρέθηκε θετικό δείγμα της αθλήτριας από επανέλεγχο, που έγινε σε δείγμα που είχε παρθεί το 2005 και ζήτησε την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας.
Η 33χρονη Σκαφίδα έχει αποχωρήσει από τους στίβους εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, ενώ δεν έχει κερδίσει διεθνείς τίτλους, αλλά διετέλεσε Πανελληνιονίκης του επί κοντώ. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες η IAAF είχε ενημερώσει τον ΣΕΓΑΣ για θετικό δείγμα και της Πηγής Δεβετζή, μετά από επανέλεγχο και εναντίον της έχει επίσης κινηθεί πειθαρχική διαδικασία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Μόνο break ως τώρα στις έδρες των φιναλίστ
Τι είπε για τον απινιδωτή
Άτυχος ο Έλληνας αστέρας
Τι έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού
Θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ που παρακολουθεί αγώνα τελικών από κοντά
Υπερασπίστηκαν την έδρα τους και αγκαλιά με τον τίτλο οι ερυθρόλευκοι
Yπήρξε το δεξί του χέρι στην UEFA
Ο Αϊμέν Χουσεΐν κρατήθηκε για πολύωρο έλεγχο στο αεροδρόμιο του Σικάγο
Τι είπε σε δηλώσεις του
Ακόμα ένα τεράστιο κλαμπ στο κυνήγι του Έλληνα
Απόψε το σπουδαίο ματς
Πρωταγωνιστής στο Πριγκιπάτο ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Ο ποδοσφαιριστής έφυγε στα 33 του χρόνια
Σε φιλικό της Δανίας με την Ουκρανία
Σε τελικό-θρίλερ με τον Φλάβιο Κομπόλι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.