- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ανδρέας Σπυρόπουλος: Απαίτηση της κοινωνίας η πρόσβαση σε οικονομική και ποιοτική φοιτητική στέγη
«Μια ακόμα δοκιμασία για την ελληνική οικογένεια»
Ανδρέας Σπυρόπουλος: Ανάγκη της κοινωνίας η προσιτή φοιτητική στέγη.
Την ανάγκη μιας νέας στεγαστικής πολιτικής με συγκεκριμένες αναφορές στην φοιτητική στέγη επισήμανε με ανάρτησή του στο facebook ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.
«Με τη χώρα μας να καταγράφει τον πέμπτο υψηλότερο πληθωρισμό στην Ευρωζώνη και με την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων να μειώνεται δραστικά, η εύρεση φοιτητικής στέγης αποτελεί μια ακόμα δοκιμασία για την ελληνική οικογένεια. Φέτος, οι αυξήσεις στις τιμές ενοικίασης φοιτητικών κατοικιών φτάνουν μέχρι και 22%, ενώ το διαθέσιμο απόθεμα φοιτητικών κατοικιών μειώθηκε σημαντικά, κατά 25%, σε σχέση με πέρυσι, ιδιαίτερα σε δημοφιλείς τουριστικά πόλεις», ανέφερε ο Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και πρόσθεσε: «Μετά τον Γολγοθά των πανελληνίων και τις σταθερά υψηλές δαπάνες για φροντιστήριο, γονείς και φοιτητές καλούνται ξανά να κάνουν νέες θυσίες.
Απέναντι στην αδιαφορία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει ήδη καταθέσει τις ολοκληρωμένες προτάσεις του, για την ανάγκη μιας νέας στεγαστικής πολιτικής με συγκεκριμένες αναφορές στην φοιτητική στέγη. Για την κατασκευή δεκάδων χιλιάδων κατοικιών, που θα διατίθενται προς ενοικίαση σε προσιτές τιμές, αξιοποιώντας τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, παρέχοντας φορολογικά και αλλά κίνητρα στους ιδιοκτήτες, για να ενοικιάζουν τα ακίνητα τους σε προσιτές τιμές με κοινωνικά κριτήρια, ώστε τα νέα ζευγάρια, οι φοιτητές και γενικά, κάθε νέος και νέα της πατρίδας μας, που ονειρεύεται να σταθεί στις δικές του δυνάμεις, να έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε οικονομική και ποιοτική στέγη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για την υπόθεση των φερόμενων στημένων αγώνων μπάσκετ
Διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας 4.560 ευρώ
Η κυβέρνηση Τραμπ προσφεύγει πριν βγουν τα αποτελέσματα
«Πρέπει να βοηθήσουμε τις γυναίκες να ξαναβρούν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους», δηλώνει
Τα Βριλήσσια επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός όπου πραγματοποίησε ομιλία σε πολίτες, ενώ είχε προηγηθεί επίσκεψή του στα αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής
Οι ελλείψεις σε Παθολογικές και Επείγοντα
Το μοναδικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που είχε συμμετάσχει κατά το παρελθόν, ήταν η Σάρα Φέργκιουσον, η πρώην σύζυγος του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου. το 2009
Για «τρομοκρατική επίθεση από «ομάδα εξτρεμιστών» , μιλά η κυβέρνηση της Ιορδανίας - Kαταδικάζει το ελληνικό ΥΠΕΞ
H απάντηση στην προτροπή της να στηρίξει την ΕΛΑΣ
Με ελικόπτερο στο νοσοκομείο
Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ζώων
Καταστηματάρχες και κάτοικοι επικαλούνται φόβους για την ασφάλειά τους
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζητά να παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας για τους στημένους αγώνες, μετά τις αποκαλύψεις για την αποβολή του το 2018
Κινητοποιήθηκε το ΤΕΕΜ και αποκλείστηκε η περιοχή - Άδεια αποδείχθηκε η αποσκευή
To κόμμα δεν απαντά σε ερωτήματα για τη γνησιότητα τους
Στη δημοσιότητα το βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ.
Ο Χρήστος Χουσιάδας και ο Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης μιλούν στην ATHENS VOICE για τα ραδιενεργά απόβλητα του «Δημόκριτου»
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον ρόλο της Εκκλησίας στη διατήρηση και ενίσχυση των δεσμών της Ελλάδας με την ομογένεια
Στο αριστερό του χέρι έχει τη φράση «No retreat, no surrender»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.