Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα 18 Μαρτίου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Μαρτίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Μαρτίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποιοι γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 18 Μαρτίου γιορτάζει ο Εδουάρδος. Τα χρόνια μας πολλά!

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Β' Χαιρετισμοί, Άγιος Κύριλλος Αρχιεπίσκοπος Ιεροσολύμων, Άγιοι Τρόφιμος και Ευκαρπίων, Άγιοι Μύριοι Μάρτυρες, Όσιος Ανανίας ο Θαυματουργός, Άγιος Edward βασιλέας της Αγγλίας, Όσιος Κύριλλος του Αστραχάν

Παγκόσμια Ημέρα του Φροντιστή

Η Παγκόσμια Ημέρα του Φροντιστή καθιερώθηκε το 2008 με πρωτοβουλία της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών, ως ένδειξη αναγνώρισης του δύσκολου έργου που επιτελούν οι φροντιστές των ατόμων με Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας. Η Ημέρα του Φροντιστή, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 18 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση και ψυχοεκπαίδευση των φροντιστών ατόμων με άνοια και Αλτσχάιμερ.

Διεθνής Ημέρα Κινητοποιήσεων κατά της Κατοχής του Ιράκ 

Υπενθυμίζεται πως στις 18 Μαρτίου του 2003 άρχισε ο βομβαρδισμός του Ιράκ από δυνάμεις των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Αυστραλίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Δανίας. 

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Η Παγκόσμια Εταιρεία Ύπνου (WSS) όρισε την Παρασκευή πριν από την Εαρινή Ισημερία κάθε χρόνου ως Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου για να αναδείξει τη σημασία του ύπνου για την υγεία του ατόμου και τις συνέπειες της αϋπνίας.
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.