Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα, 6 Φεβρουαρίου, γιορτάζει…

Και το γιορτάζει!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo-1459791696062-747d47371d25.jpg

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 6 Φεβρουαρίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 6 Φεβρουαρίου σε ποιους πρέπει να ευχηθείς; Σήμερα γιορτάζουν όσοι Φώτηδες και Φωτεινές (Αγίου Φωτίου του Μεγάλου) δεν επέλεξαν να γιορτάζουν των Φώτων. Λίγες οι λέξεις μας, πολλές οι ευχές μας!

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Όσιος Βουκόλος Επίσκοπος Σμύρνης, Άγιος Φώτιος ο Μέγας Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, Άγιος Ιουλιανός ὁ ἐν Ἐμέσῃ, Άγιοι Φαύστα, Ευϊλάσιος και Μάξιμος, Άγιοι Φαύστος, Βασίλειος και Σιλουανός, Όσιοι Βαρσανούφιος και Ιωάννης ο μαθητής του ο επικαλούμενος Προφήτης, Όσιος Ιωάννης ὁ ἐν Λυκῷ, Όσιος Ιάκωβος, Όσιος Μακάριος, Άγιοι Δωροθέα και Θεόφιλος οι Μάρτυρες εν Καισαρεία, Άγιος Άμανδος Επίσκοπος Μάαστριχτ, Άγιος Δαμασκηνός ο Ιερομάρτυρας ο Σιναΐτης, Άγιος Αρτέμιος ο Ιερομάρτυρας ο Σιναΐτης, Όσιος Αρσένιος ο εκ Γεωργίας, Άγιοι Θεόφιλος, Σατουρνίνος και Ρεβοκάτος

«Ο Φώτης» από τον Φοίβο Δεληβοριά

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κλειτοριδεκτομής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ