Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα, 3 Φεβρουαρίου, γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo-1496861083958-175bb1bd5702.jpg

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Φεβρουαρίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 3 Φεβρουαρίου περιμένουν τις ευχές για την ονομαστική τους εορτή οι: Σταμάτης, Σταματία, που ξαναγιορτάζουν στις 16 Αυγούστου (Αγίου Σταματίου από Βόλο) και οι Συμεών, Συμεωνία, που ξαναγιορτάζουν την 1η Σεπτεμβρίου (Οσίου Συμεών του Στυλίτου). Να ζήσουν, να γεράσουν!

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Δίκαιος Συμεών ο Θεοδόχος και Άννα η Προφήτιδα, Άγιοι Σταμάτιος και Ιωάννης οι αυτάδελφοι και ο συνοδίτης αυτών Νικόλαος οι Νεομάρτυρες εκ Σπετσών, Άγιοι Αδριανός και Εύβουλος, Άγιος Βλάσιος ο Βουκόλος, Προφήτης Αζαρίας, Άγιοι Παύλος και Σίμων οι Μάρτυρες, Όσιος Κλαύδιος, Άγιος Κελερίνος ο Μάρτυρας, Άγιος Λαυρέντιος Αρχιεπίσκοπος Καντουαρίας, Όσιος Ανσέριος Απόστολος της Δανίας και της Σκανδιναβίας, Άγιος Ρωμανός ο Πρίγκιπας, Άγιος Ιάκωβος Αρχιεπίσκοπος Σερβίας, Άγιος Συμεών εκ Ρωσίας, Όσιος Σάββας ο Πνευματικός, Όσιος Παύλος εκ Ρωσίας, Άγιος Νικόλαος Κασάτκιν Επίσκοπος Ιαπωνίας ο Ισαπόστολος, Άγιος Ιγνάτιος Επίσκοπος Μαριουπόλεως, Αγία Βερβούργα

«Γιε μου», από τον απόλυτο Σταμάτη, Σταμάτη Κόκοτα!

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ