TV + Series

H Adele στην Oprah: Η πολυσυζητημένη συνέντευξη απόψε στον Alpha

Η Adele μιλάει για όλα, για τον γάμο της, για το ποτό, για το σώμα της για το γιό της και τον πατέρα της σε μια συνέντευξη που συζητήθηκε σε όλα τα media του πλανήτη

Δημήτρης Παπαδόπουλος
Δημήτρης Παπαδόπουλος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Adele στην Oprah: Η πολυσυζητημένη συνέντευξη απόψε στον Alpha
© Cliff Lipson / CBS via Getty Images / Ideal Image

Η συνέντευξη που έδωσε η Adele στην Oprah Winfrey στο CBS προβάλλεται απόψε στον Alpha

Δεν μας αξίζει η Αντέλ. Στον ροδώνα της Όπρας Γουίνφρεϊ κάθησε για λογαριασμό του τηλεοπτικού κολοσσού CBS και μίλησε για όλα: για τον γάμο της, για την αγάπη της στο ποτό, για το σώμα της και τη μεγάλη της αλλαγή, για τον πατέρα της. Φόρεσε ένα λευκό Christopher John Rogers κοστούμι με Swarovski και με τις Louboutin γόβες πάτησε σε όλα τα μικρά και μεγάλα αγκάθια της ζωής της. Με χιούμορ, με αυτοσαρκασμό και με ειλικρίνεια δημιούργησε ένα τηλεοπτικό θέαμα- διαμάντι. 

H Adele στην Oprah: Η πολυσυζητημένη συνέντευξη απόψε στον Alpha
© CBS

Όχι, δεν μας αξίζει η Αντέλ. Είναι η ξαδέρφη και η συμμαθήτρια που υποτίμησες, που δεν υπολόγισες την αξία της. Εκείνη μεθοδικά και με κόπο, με βήματα πίσω και άλματα μπροστά, κατάφερε να ξεπεράσει την κατάρα των Βρετανίδων τραγουδιστριών και να είναι ακόμη εδώ, υγιής και δυνατή. Πόσες το κατάφεραν; Τραυματισμένη αλλά όχι ηττημένη. Το «30» είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δουλειά της, ξεκίνησε να γράφεται στην ηλικία που δηλώνει ο τίτλος και έχοντας μόλις χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού της. «Ήταν η μεγαλύτερη σταθερά της ζωή μου», θα πει στην Όπρα χωρίς αυτό να την εμποδίσει να τον αποχωριστεί. Η σχέση τους βαίνει βελτιούμενη, μένουν μάλιστα σε απέναντι σπίτια. 

H Adele στην Oprah: Η πολυσυζητημένη συνέντευξη απόψε στον Alpha

Στο ίδιο τηλεοπτικό αφιέρωμα, η Αντέλ τραγούδησε. Στο Griffith Observatory στο Λος Άντζελες, το πλανητάριο με θέα στην εμβληματική πινακίδα του Hollywood, η Adele υποδέχτηκε καλεσμένους όπως τη Lizzo, τη Selena Gomez, τον Gordon Ramsay, τη Μελίσα ΜακΚάρθυ, τον Σεθ Ρόγκαν, την Έλεν Ντετζένερις, τον Τζέιμς Κόρντεν, την Κρις Τζένερ και την Νικόλ Ρίτσι. Μπροστά σε αυτό το All Star ακροατήριο είπε παλιά και νέα τραγούδια. Καψούρικα για αγάπες ματαιωμένες, για έρωτες που έπαψαν, τραγούδια που έπιασαν κορυφές στα charts, έγραψαν στην καρδιά και τις αναμνήσεις. Στο ιδιωτικό αυτό σόου επέλεξε Schiaparelli. O σχεδιαστής David Roseburry ντράπαρε μαύρο μετάξι δημιουργώντας μια mermaid δημιουργία με δραματικό εφέ στους ώμους ενώ το μπούστο ήταν κεντημένο με μαύρες πέτρες. Στα αυτιά της, δυο κρεμαστοί Κρόνοι ακολουθούν την κίνησή της και δονούνται με τον δικό της ρυθμό. «Είμαι λίγο Death becomes her», είπε αυτοσαρκαζόμενη η ίδια από σκηνής. 

H Adele στην Oprah: Η πολυσυζητημένη συνέντευξη απόψε στον Alpha
Στο ιδιωτικό σόου η Αντέλ επέλεξε Schiaparelli. O σχεδιαστής David Roseburry ντράπαρε μαύρο μετάξι δημιουργώντας μια mermaid δημιουργία

Παραδέχτηκε ότι έπινε. «Έτρωγα για να φύγει ο πόνος», είπε στην Όπρα. Σταμάτησε να πίνει διότι ήθελε να έχει απόλυτο έλεγχο του νου της. «Όταν κατάλαβα ότι έχω πολλά θέματα να λύσω, σταμάτησα να πίνω. Εξάλλου, το αλκοόλ μου πήρε τον μπαμπά», παραδέχτηκε. Η μεταμόρφωση ξεκίνησε όταν θέλησε να γυμνάζεται για να έχει μερικές σταθερές στο ατέλειωτο εικοσιτετράωρο της θλίψης. Να τρέχει, να σηκώνει βάρη, να ανακαλύπτει αυτό που λέμε my time. Ούτως ή άλλως, όπως είπε η ίδια, το σώμα ήταν πάντα θέμα συζήτησης. Ακόμη και τώρα που άλλαξε, εισέπραξε την απογοήτευση εκείνων που δεν επιθυμούσαν να αλλάξει. 

Η αριστοτεχνική Όπρα χωρίς να εκβιάσει ούτε μια δήλωση τη βοήθησε να εκμυστηρευτεί όσα επιθυμούσε. Τη ντροπή που αισθάνθηκε για το διαζύγιό της και το γεγονός ότι αισθάνθηκε ότι δεν τα κατάφερε. Μίλησε για τον πατέρα της, για την άρνησή του να ακούει τραγούδια της μέχρι που έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες. «Πονάει πολύ», της εκμυστηρεύτηκε. Το γεγονός ότι βρήκαν μια δίοδο επικοινωνίας λίγο πριν φύγει. Συγχώρησαν ο ένας τον άλλο.  Του τραγούδησε τα τραύματα που της προκάλεσε. Λίγο πριν το τέλος, του έπαιξε τα νέα της τραγούδια. Του άρεσαν περισσότερο τα τραγούδια που κι εκείνη ξεχωρίζει. Αυτά που θα ακούσουμε κι εμείς απόψε στον Alpha.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ