Μουσικη

Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με την Idra Kayne

H Idra Kayne, η soul funk queen της χώρας μας, σε ένα μοναδικό exclusive live του «Keep Walking Together» στο Quintessa

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Idra Kayne

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με την Idra Kayne, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο Quintessa.

Το Johnnie Walker στηρίζει τη live μουσική και με μήνυμα «Keep Walking Together», δίνει στο ΜΑΖΙ την πιο μεγάλη του σημασία! Το Johnnie Walker δημιουργεί μια σειρά live εμφανίσεων στην Αθήνα και φέρνει κοντά ταλέντα και κοινό για να απολαύσουν παρέα τη μουσική και να δώσουν το σύνθημα της επανεκκίνησης με ασφάλεια και αισιοδοξία... Να ζήσουμε βραδιές, παρέα με φίλους, ακούγοντας νέες μουσικές, δημιουργώντας νέες αναμνήσεις.

Το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour, μας προσκαλεί να δούμε live αγαπημένους μουσικούς, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία σε τυχερούς fans που μπορούν να απολαύσουν δωρεάν τις νέες προτάσεις Johnnie Walker Highballs Cocktails, Johnnie & Lemon ή Johnnie & Ginger!

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2021, η Idra Kayne, η soul funk queen της χώρας μας, μας υποδέχεται σε ένα ανατρεπτικό «Johnnie Walker Keep Walking Together Tour» live, στην Κηφισιά, στο Quintessa, Λεωφόρος Κηφισίας 324. Η Idra είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της soul funk στην Ελλάδα. Το 2007, έπαιξε στο φεστιβάλ Meet the Streets στο Ρότερνταμ, ενώ το πρώτο άλμπουμ της κυκλοφόρησε παγκοσμίως το 2012. Συμπρωταγωνίστησε στα μιούζικαλ «Rent», «Annie», «Priscilla», «Fame» και «Sweet Charity». Εργάζεται επίσης ως δασκάλα φωνητικής, ενώ ασχολείται και με το θέατρο. Η πολυπολιτισμική ταυτότητά της, το εντυπωσιακό βάθος και γρέζι της φωνής της μαζί με την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, κάνουν τις live εμφανίσεις της μοναδικές.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με την Idra Kayne

Το Johnnie Walker στηρίζει τη live μουσική και σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 20 διπλές προσκλήσεις για το exlusive live του «Johnnie Walker Keep Walking Together Tour», την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο Quintessa.


Στείλτε e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας στο θέμα Idra Kayne. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

  • Πρόσβαση στο live θα έχουν μόνο όσοι επιδεικνύουν την πρόσκλησή τους.
  • Η πρόσβαση αφορά αποκλειστικά όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

idra_kayne-johnnie_walker_keep_walking_together_tour.jpg

Λίγο πριν την live εμφάνισή της στο πλαίσιο του Johnnie Walker Keep Walking Together Tour, η Idra Kayne μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη μουσική πορεία της και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Ποια είναι η πρώτη σου μουσική ανάμνηση;
Η πρώτη μου μουσική ανάμνηση είναι να κάνω «συναυλία» στο σπίτι για τους γονείς μου και τον αδελφό μου με το παιδικό μου πιανάκι σε ηλικία 3 ετών.

Keep Walking Together, τρεις λέξεις με μεγάλη σημασία. Τι σε κάνει να προχωράς μπροστά στη ζωή; 
Αυτό που με κάνει να προχωράω μπροστά στη ζωή είναι η δίψα μου για να πραγματοποιήσω κάθε μου όνειρο, η αδυναμία μου να αποδεχτώ ότι «αυτό δεν μπορεί να γίνει» και το πείσμα μου για αυτοβελτίωση και προσωπική εξέλιξη.

Ποιο είναι το live που έχεις δει και δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
Είναι τόσα πολλά! Jamiroquai στην Πλατεία Νερού, Pearl Jam στο Ολυμπιακό Στάδιο, Thievery Corporation στον Λυκαβηττό, Beyonce… και και και…

Τι σε παθιάζει σε μία συναυλία;
Η ενέργεια της μπάντας, που γινόμαστε ένα σώμα και η ενέργεια που παίρνουμε από το κοινό. Λατρεύω την επικοινωνία με τον κόσμο, το γέλιο του κοινού όταν μοιράζομαι προσωπικές ιστορίες και να τους βλέπω να χορεύουν

Τι σκέφτεσαι για τη «Johnnie Walker Keep Walking Together Tour» βραδιά που θα βρεθείς πάλι στη σκηνή;
Σκέφτομαι πόσο ανυπομονώ να ξαναβρεθώ «σπίτι» μου. Σε αυτή τη βραδιά θα με γνωρίσετε καλύτερα μέσα από παλιά και καινούργια κομμάτια μου, αλλά και κομμάτια που αγαπώ πολύ είτε γιατί συνδέθηκα μαζί τους σε προσωπικό επίπεδο είτε γιατί τα έχω ζηλέψει σαν τρελή!

Πώς προετοιμάζεσαι πριν από ένα live;
Προσπαθώ να μην έχω άλλες υποχρεώσεις επαγγελματικές την ίδια μέρα. Επιδιώκω να είμαι χαλαρή, να σκεφτώ τη ροή του live και να περάσω λίγο χρόνο χαλάρωσης με την μπάντα μου.

«Keep Walking Together», ποιο το δικό σου μήνυμα και ποια η σημασία για εσένα που είσαι μέρος αυτής της παγκόσμιας καμπάνιας; 
«Keep Walking Together and we’ ll accomplish whatever». Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που είμαι μέρος αυτής της παγκόσμιας καμπάνιας που συμβάλλει στην «επανεκκίνηση» της μουσικής με σύνθημα τη συνεργασία, το togetherness…

Βγαίνουμε από μια δύσκολη περίοδο, στην οποία η μουσική ήταν εκεί για να μας «ανεβάζει». Τι ετοιμάζεις για το μέλλον;
Σίγουρα όσο το δυνατόν περισσότερες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα γιατί μας έλειψαν όσο τίποτα! Θέλουμε να μοιραστούμε με τον κόσμο τη χαρά μας όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί στη σκηνή, αλλά και νέο υλικό που ηχογραφώ αυτή την περίοδο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ