Κινηματογραφος

Ράιαν Γκόσλινγκ: Θα είναι ο Ken στην ταινία της Barbie

Στον ρόλο της Barbie θα βρίσκεται η Μαργκό Ρόμπι

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ βγάζει σέλφι με θαυμάστριές του
© EPA/Javier Etxezarreta

Η ταινία της Barbie αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2023 και ο Ράιαν Γκόσλινγκ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ως «Ken».

Μία είδηση που σίγουρα αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο του κινηματογράφου είναι πως μένουν οι τελικές συζητήσεις ώστε ο Ράιαν Γκόσλινγκ να βρεθεί ως «Ken» στη επερχόμενη ταινία Barbie της Γκρέτα Γκέργκουικ.

Σύμφωνα με το Deadline, ο διάσημος ηθοποιός είχε απορρίψει τον ρόλο αρχικά όμως αυτό άλλαξε μόλις το βαρύ πρόγραμμά του μεταβλήθηκε. Ο Γκόσλινγκ θα πρωταγωνιστήσει όπως όλα δείχνουν ως Kenneth Sean Carson, το αγόρι της Barbie ο οποίος παρουσιάστηκε στην οικογένεια Mattel το 1961.

Το σενάριο είναι γραμμένο μερικά χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2019, από τους Γκέργουικ και Νόα Μπάουεμπαχ. Μόλις φέτος έγινε γνωστό πως η πρώτη θα είναι και η σκηνοθέτης της ταινίας. Το δίδυμο έχιε συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με τα «Frances Ha», «Mistress America» και «Greenberg» να αποτελούν δικά τους δημιουργήματα. 

Μία ταινία για τη πασίγνωστη παιδική κούκλα φημολογείται από το 2018. Το στιλ της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αλλά ακούγοντας τα ονόματα των παραγωγών τότε μπορούμε να φανταστούμε πως θα έχει μία indie νότα. Για τον ρόλο της Barbie είχαν ακουστεί πολλά ονόματα, με τη Μαργκό Ρόμπι να είναι αυτή που θα τον ενσαρκώσει τελικά Η 31χρονη ηθοποιός μίλησε σχετικά με αυτό σε μία συνέντευξη αναφέροντας : «Έρχεται μαζί με ένα βαρύ φορτίο και νοσταλγικές αναμνήσεις όμως αναμένεται συναρπαστική εμπειρία. Με τη Γκρέτα Γκέργουικ να αναλαμβάνει το σενάριο είμαι σίγουρη πως θα είναι κάτι καλό».

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν το 2023. Για την ώρα η Γκέργουικ δουλεύει για την ταινία «White Noise» που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix και θα συμπρωταγωνιστεί με τον Άνταμ Ντράιβερ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ