- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα «Κακά Παιδιά» επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη μετά από 15 χρόνια
Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από το Instagram των πρωταγωνιστών
15 χρόνια μετά το «Τα Κακά Παιδιά II» και 23 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, οι πρωταγωνιστές της Γουίλ Σμίθ και Μάρτιν Λόρενς ανακοίνωσαν από τον προσωπικό λογαριασμό αρχικά του δεύτερου και μετέπειτα του πρώτου στο Instagram ότι η τρίτη ταινία της σειράς είναι πλέον επίσημα καθοδόν.
Ήδη από το 2008 είχε αρχίσει να συζητιέται το ενδιαφέρον για την παραγωγή της ταινίας, ενώ το 2009 η Columbia Pictures έβαλε εμπρός την συγγραφή του σεναρίου της. Ωστόσο, τα γυρίσματα της ταινίας συνεχώς καθυστερούσαν άλλοτε για οικονομικούς λόγους (οι δύο πρωταγωνιστές είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood), άλλοτε λόγω παραιτήσεων κάποιων εκ των συντελεστών και άλλοτε ώστε να μην συμπέσει η πρεμιέρα της ταινίας με άλλες, όπως το «Wonder Woman 1984», οι οποίες είναι πιθανό να την «νικήσουν» στο κόψιμο των εισιτηρίων.
Η συνέχεια της σειράς κωμικών ταινιών δράσης, η οποία παρακολουθεί δύο αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών του Μαϊάμι, θα τιτλοφορείται ως «Bad Boys for Life» (Κακά Παιδιά για Πάντα) και έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου του 2020. Οι Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ έχουν αναλάβει την σκηνοθεσία του σεναρίου του Κρις Μπρέμνερ, το οποίο για την ώρα δεν είναι γνωστό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το project περιγράφεται ως μια κωμωδία που διαδραματίζεται σε ένα απομακρυσμένο και μυστηριώδες νησί
Τον ρόλο που επρόκειτο να υποδυθεί τελικά ανέλαβε ο Τζον Πάνκοου
Ομηρικά έπη, σούπερ ήρωες και auteur vibes
Η Τζέσι είναι η αρχηγός των παιχνιδιών της μικρής Μπόνι, αλλά οι ισορροπίες αλλάζουν όταν ένα τάμπλετ μπαίνει στη ζωή της πιτσιρίκας.
Ένα ιδιότυπο θρίλερ με έντονο σασπένς, σκηνές ωμής βίας και μια ιντριγκαδόρικη κεντρική ιδέα που στρέφεται γύρω από τον έρωτα των δύο νέων.
Ο Γκλεν Πάουελ είναι άνετος και στιλάτος στον ρόλο του δολοφόνου με το αγγελικό πρόσωπο, αν και η πραγματικά ξεχωριστή παρουσία στο φιλμ είναι εκείνη της Μάργκαρετ Κουόλεϊ
Χιούμορ και τρόμος κουμπώνουν ιδανικά σε αυτή την ταινία
Η λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Ποιοι εμφανίζονται στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν
Η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική της επιτυχία ήρθε το 2001 στο ψυχολογικό θρίλερ «Donnie Darko»
Ένα blockbuster ανάμεσα στο ανυπέρβλητο και στο γελοίο
Τελευταίος σταθμός ήταν η Εύβοια
Η νέα δημιουργία της καταλανής σκηνοθέτριας εξερευνά τη μνήμη και την ταυτότητα
Το BFI IMAX, η μεγαλύτερη κινηματογραφική οθόνη του Ηνωμένου Βασιλείου, πούλησε 28.000 εισιτήρια μέσα σε μόλις 24 ώρες
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο σίκουελ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
Oι δυο ηθοποιοί δούλεψαν μαζί σε αρκετά projects
Το πρόγραμμα των ταινιών που θα προβάλλονται κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Αθήνας
Ο Τζιν Σάλιτ άφησε πίσω του μία σπουδαία παρακαταθήκη στον χώρο της δημοσιογραφίας και της ψυχαγωγίας
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι Τομ Χανκς και Τιμ Άλεν στο «Toy Story 5»
Η διάσημη ηθοποιός σχολιάζει το επεισόδιο και παίρνει θέση για το Ισραήλ και τον πόλεμο στη Γάζα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.