Μόλις άνοιξε στην Ερατοσθένους
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Σε 25 τ.μ. ανοίγεται στο χέρι, και ψήνεται στον φούρνο η πιο νόστιμη πίτσα της ζωής σου
Κρυμμένο μέσα σε ένα αίθριο είναι ιδανικό για όλες τις ώρες
Κεφτεδάκια με μοσχαρίσια ουρά και το καλύτερο καραμελωμένο τσουρέκι του κόσμου
Ένα σεμινάριο για τα μυστικά των οστρακοειδών στα πλαίσια της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef
Δημιουργική ελληνική κουζίνα, βιώσιμη γαστρονομία και θέα Ακρόπολη
Το zero food waste στο fine dining
Όλα όσα συμβαίνουν τώρα σε μία από τις κεντρικότερες συνοικίες της Αθήνας