Twisted braids, box braids, jumbo braids, δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μαριάννα Μανωλοπούλου
Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Παράτησε το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Ηγεσία στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης, που είχε γίνει μόλις δεκτή, για να σπουδάσει δημοσιογραφία και να πραγματοποιήσει το παιδικό της όνειρο εν μέσω πανδημίας. Από όταν ήταν ήδη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη έγραφε σε εκπαιδευτικό site ενώ στην πορεία, όταν επέστρεψε στη γενέτειρά της, τη Λάρισα, έγραφε σε τοπική εφημερίδα. Μέχρι σήμερα συνεχίζει να γράφει, λατρεύει να ακούει παράξενες ιστορίες, να διαβάζει αθλητικά και να μιλάει με νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, ενώ αγαπά ό,τι έχει να κάνει με τη γυναικεία ενδυνάμωση. Τώρα αν ανοίξεις την τηλεόρασή σου τις καθημερινές θα την πετύχεις να λέει τα ευχάριστα νέα της ημέρας στο πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ1 ή θα τσεκάρεις κάποιο από τα ρεπορτάζ της.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Ποιοι διάσημοι στόλισαν ήδη για τις γιορτές;
Όταν της έγινε η πρόταση για να συμμετάσχει στο «Μαύρο Ρόδο» αποφάσισε να αφήσει το Λονδίνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα ξανά
«Θέλω να σιγουρέψω ότι το φαγητό θα είναι ασφαλές και θα καλύπτει τις ανάγκες, ακόμα και αν πρέπει να δημιουργηθεί από το μηδέν»
7, 8 και 9 Νοεμβρίου δίνουμε ραντεβού στις πιο in μπάρες της Αθήνας
Ανακάλυψέ το και βάλε πάνω ό,τι λαχταρά η ψυχή σου
Γίνε σκουλήκι σαν την Heidi ή αγγούρι σαν την Kendall
«Πρώτο βήμα είναι να σε γνωρίσουν, να καταλάβουν ποιος είσαι και τι θέλεις»