Μια παραλλαγή της κλασικής συνταγής που συναντά τη Γαλλική σπεσιαλιτέ από τη Λυόν “Poulet au vinaigre”
Θεματα
Κοτόπουλο με μπάμιες step by step
Παλιός φίλος. Είδε φως και μπήκε...
Μια παραλλαγή της κλασικής συνταγής που συναντά τη Γαλλική σπεσιαλιτέ από τη Λυόν “Poulet au vinaigre”
Η διαφορετική εκδοχή μιας κλασικής κινέζικης συνταγής
Ο Κρίτων Πουλής ήρθε με όλα τα γλυκά του στο κέντρο της πόλης
Κοκτέιλ στα ποτήρια, μπέργκερ και Ακρόπολη στο πιάτο
Τα τζάνερα (κορόμηλα) με το διακριτικό τους άρωμα απογειώνουν τη γεύση
Η μυρωδιά του φρέσκου ψωμιού με τη μαγιά και το κύμινο είναι κάτι θεσπέσιο…
Ο Δημήτρης Ξανθούλης μας στέλνει τη συνταγή του για αρνάκι με μέντα στη λαδόκολλα