Μαζί με τις κοπέλες και τις μαμάδες τους περίφραξαν το χωράφι και συγκομίζουν την παραγωγή τσαγιού και αρωματικών φυτών
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κατερίνα Καμπόσου
Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και από εργαστήρι δημοσιογραφίας. Εργάζεται από το 2016 στην παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τηλεοπτικά δελτία και ως φωτορεπόρτερ. Τώρα είναι ρεπόρτερ της Athens Voice. Στα αγαπημένα της, η επικαιρότητα, θέματα πόλης και θετικές ειδήσεις για πρόσωπα που καινοτομούν. katerinakamp@yahoo.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
To parking Πανελλήνιο στο Μεταξουργείο θυμίζει Παλιά Αθήνα
Τα κακτοειδή που καλλιεργούνται στο Καπανδρίτι από το 1945
Η Φωτεινή και η Μαρένα Μάνεση συγκέντρωσαν κειμήλια τεσσάρων γενεών και λειτουργούν το σπίτι τους ως έκθεμα
Μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα το πρώτο drive thru - καφέ και απευθύνεται σε σένα που είσαι πάντα βιαστικός
Το μοναδικό κατόρθωμα περιελάμβανε την κατασκευή ενός τοίχου 16 μέτρων με κλίση 45 μοιρών ώστε να δημιουργηθεί ένα playground για απίστευτα άλματα.
Για σένα που το ψάχνεις, και θέλεις να ξέρεις τα πάντα γύρω από τις τάσεις του καφέ
Τρώνε αποκλειστικά πρόβειο κρέας, κάνουν έρευνα καιρό πριν επιλέξουν την ταβέρνα και ο λογαριασμός ξεπερνάει τα 500 ευρώ το τραπέζι
Μέσα στο τελευταίο εργαστήριο «haute couture» αμπαζούρ της Αθήνας με την τεχνίτρια Ολυμπία Περβολαράκη
Σερβίρονται 16 premium ετικέτες, από τεκίλες μέχρι ουίσκι, αποκλειστικά μέσα σε σοκολατένια σφηνοπότηρα που τρώγονται