Mεταμεσονύκτιο σουβλάκι, παγωτό στο χέρι ή noodles; Μια συζήτηση για τo αθηναϊκό street food με τον νικητή του ΜasterChef 2022
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κατερίνα Καμπόσου
Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και από εργαστήρι δημοσιογραφίας. Εργάζεται από το 2016 στην παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τηλεοπτικά δελτία και ως φωτορεπόρτερ. Τώρα είναι ρεπόρτερ της Athens Voice. Στα αγαπημένα της, η επικαιρότητα, θέματα πόλης και θετικές ειδήσεις για πρόσωπα που καινοτομούν. katerinakamp@yahoo.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Όλα τα ζωάκια που έχουν διασωθεί έχουν όνομα και αντιμετωπίζονται ως αυτόνομες προσωπικότητες
Η γαστρονομία της Ικαρίας με τη ματιά μιας οικογένειας χορτοφάγων του νησιού
Ένας «σύγχρονος Ήφαιστος» που φιλοτεχνεί στο χέρι ασπίδες, περικεφαλαίες και πανοπλίες
Χρώματα, σχέδια, κεντήματα πάνω σε καπέλα και αξεσουάρ για τα μαλλιά για να πάρεις ιδέες
Μόλις προσγειώθηκε το viral παγωμένο επιδόρπιο που τρώγοντάς το κανείς δημιουργείται το "εφέ δράκου"
Η 27χρονη τοξoβόλος που κατέκτησε την 4η θέση στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο διηγείται πώς άλλαξε η ζωή της
Πώς μία σύγχρονη εικόνα στα παλιά επαρχιακά καφενεία μπορεί να φέρει την ομορφιά του «τότε»
Άνθρωποι όλων των ηλικιών μαθαίνουν να κατασκευάζουν ξεροληθιές με φυσικά υλικά στο μικρό χωριό Μαργαρίτες του Μυλοπόταμου
Για πέντε μήνες τον έβλεπες να τρέχει σε έναν γαστρονομικό μαραθώνιο στην τηλεόραση, σήμερα ίσως τον δεις στο μπαράκι της γειτονιάς σου