62552-138482.jpg

Κώστας Τσίγκας

Σπούδασε Κοινωνιολογία στην Αμερική αλλά τον κέρδισε η μαγειρική την οποία λατρεύει να πειράζει, αποκωδικοποιεί, προβοκάρει. Τον γνωρίσαμε στο «Αγροτικόν» το μακρινό 1997, στη συνέχεια τον συναντήσαμε επικεφαλής σε πολλά γνωστά εστιατόρια ενώ το 2004 ήταν ο άνθρωπος πίσω από την διατροφή των αθλητών των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας-εμπειρία που όπως ο ίδιος λέει του έχει μείνει αξέχαστη. Θεωρείται ο διανοούμενος του χώρου του, αρθρογραφεί στο Cook Book του Έθνους, διαβάζει με πάθος ότι βιβλίο πέσει στα χέρια του, είναι τρελός κομπιουτεράς. Φέτος μπορείτε να τον συναντήσετε στο εστιατόριο Vespa Rossa όπου μαγειρεύει εξαιρετική «βουνίσια» ιταλική κουζίνα.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ