4781-128427.jpg

Κατερίνα Παναγοπούλου

Είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA κάθε Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή και έχει δική της στήλη στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», όπου αρθρογραφεί. Μέχρι τον Αύγουστο του 2020 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του STAR Channel κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ πριν κάλυπτε το οικονομικό και πολιτικό ρεπορτάζ. Πρώτη της δουλειά ήταν στον ραδιοφωνικό FLASH 96 όπου έκανε εκπομπές, παρουσίαζε δελτία ειδήσεων, κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εργασίας, παρουσίαζε εκπομπή με τον Μίμη Ανδρουλάκη, ενώ παράλληλα έγραφε σε εφημερίδες και περιοδικά. Στο τμήμα Μ.Μ.Ε του Παντείου Πανεπιστημίου (από όπου πήρε πτυχίο) γνώρισε τον Φώτη Γεωργελέ, ο οποίος όταν άνοιξε την Athens Voice την πήρε από την πρώτη μέρα μαζί του για να κάνει πράξη όσα της έμαθε και την κρατάει μέχρι και σήμερα ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα τα κάνει!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

kentrikh.jpg
Σοφία Δεληγιάννη: «Θέλω να πάψει να αποτελεί πολυτέλεια το να μπορώ να πάω με ασφάλεια την κόρη μου στην παιδική χαρά»

Όλοι μιλάμε για την πλατεία Βικτωρίας, αλλά η υποψήφια κοινοτική σύμβουλος του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη τη ζει καθημερινά και μπορεί να βοηθήσει. Αξίζει να την ακούσεις.

201938_1_1_1_1.jpg
Για καθεμία που πλαστογράφησε για να μπει στο Δημόσιο, κάποια άλλη έμεινε άδικα εκτός

Στην χώρα της υπερβολής, της δημαγωγίας, όπου το εμπόριο ευαισθησίας έχει γίνει επάγγελμα, όλα μπλέκονται, παρανοούνται και μπερδεύονται

«Εγώ ο Μάρκος Βαμβακάρης» στο θέατρο Στοά
Θανάσης Παπαγεωργίου: «Η αληθινή δημιουργία πνίγεται μέσα σε χιλιάδες απόβλητα»

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός μιλάει για το θέατρο Στοά, την 59χρονη θεατρική του διαδρομή, τους υπουργούς Πολιτισμού και για «τη δύναμη του αρρωστημένου συνδικαλισμού»