Ένα έργο της Μαρίας Βαρελά σε παραγωγή του χώρου τέχνης TAVROS/locus Athens
Θεματα
Το «Κεντημένο Ψωμί» που κάνει τις ευχές σου καρβέλια
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
Ένα έργο της Μαρίας Βαρελά σε παραγωγή του χώρου τέχνης TAVROS/locus Athens
Τα εστιατόρια και τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας βοηθούν τον έρωτα
Στο Κολωνάκι τα bao buns έχουν την υπογραφή του Χρήστου Γλωσσίδη
Φαγητό, γλυκό και cocktails από τους καλύτερους
Αν δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε, τα ταξίδια έρχονται σπίτι μας
Αναμένεται να ανοίξει με την άρση της καραντίνας και την απελευθέρωση της εστίασης
Τα είδη του ψωμιού και μερικοί από τους καλύτερους αθηναϊκούς φούρνους
Η υψηλή γαστρονομία μπήκε στις κουζίνες μας
Μόλις άνοιξε κι είναι υπέροχο