Tip of the day

Πού θα βρείτε τον pet-ilicius φούρνο για σκύλους;

Λιχουδιές αλλά και υγιεινά γεύματα για σκύλους

Μαρίνα Ανδριωτάκη
Μαρίνα Ανδριωτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dog_bakery

Dog bakery: ένας φούρνος για σκύλους στα Άνω Πατήσια

Γιατί για τον/την αγαπημένο/η σου πας το πρωί να πάρεις κάτι για φαγητό από το φούρνο και δεν σκέφτεσαι το ίδιο για τον -επίσης πολυαγαπημένο- σκυλάκο σου; Είναι πραγματικά άδικο μόνο οι άνθρωποι να έχουν την επιλογή να γεύονται λιχουδιές κάθε πρωί, και οι τετράποδοι και πιο πιστοί μας φίλοι να την βγάζουν μόνο με τυποποιημένες τροφές του supermarket ή στην καλύτερη με αποφάγια. Έτσι σκέφτηκαν ο Σπύρος Παππάς και ο Γιώργος Ρήγας, και έβαλαν άλλους ...πελάτες στην πρωτότυπη επιχείρησή τους. Άνοιξαν λοιπόν τον πρώτο φούρνο για σκύλους στη χώρα μας, προσφέροντας καθημερινά υγιεινό, μαγειρευτό και φρέσκο φαγητό στα αγαπημένα μας κατοικίδια. 

Το Dog Bakery, βρίσκεται στα Άνω Πατήσια και έχει παμπολλές επιλογές σε λιχουδιές, ίσως περισσότερες και από έναν κανονικό φούρνο! Αυτό ευθύνεται βέβαια στους ανθρώπους πίσω από την ιδέα, ζωόφιλοι και ιδιοκτήτες σκύλων κι οι δύο, που ήθελαν να βάλουν ένα τέλος στην λανθασμένη αντίληψη ότι αντί για τις τροφές του εμπορίου, μια μερίδα από το δικό μας φαγητό κάνει καλό στη διατροφή του ζώου. Οι σκύλοι χρειάζονται εντελώς διαφορετικά στοιχεία στο γεύμα τους από τους ανθρώπους, οπότε αν πραγματικά θέλουμε να φροντίσουμε τη διατροφή τους πρέπει να τους μαγειρεύουμε ειδικό φαγητό, κάτι που απαιτεί βέβαια χρόνο. Γιατί όμως να μην φροντίζουμε, όπως κάνουμε για κάθε μέλος της οικογένειάς μας, τους τετράποδους φίλους μας; 

Αυτό κάνουν στο Dog Bakery για εμάς, και μετά από πολλή έρευνα έφτιαξαν μαγειρευτή (ή φρεσκοψημένη, όπως οι ίδιοι την ονομάζουν) τροφή για σκύλους, παρασκευασμένη από υλικά βρώσιμα κι από τον ίδιο τον άνθρωπο, με διαδικασίες που πληρούν τις προδιαγραφές για ένα πλήρες και υγιεινό γεύμα! Μιλάμε για ένα κατάστημα με κανονική κουζίνα, ανοιχτή κιόλας προς το κοινό, αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε την παρασκευή των τροφών, όπου καθημερινά ετοιμάζονται τα γεύματα όπως και σε ένα κανονικό εστιατόριο. Οι τροφές μπορεί να συντηρηθούν τρεις ημέρες στο ψυγείο ή για ένα μήνα στην κατάψυξη, όπως ακριβώς ισχύει και για το ανθρώπινο φαγητό, και αναγράφονται όλα τα συστατικά τους. 

Εκτός από το φυσικό, ο Σπύρος και ο Γιώργος έχουν δημιουργήσει κι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τις pet-ilicious τροφές που ετοιμάζουν. Οι τιμές για τις τροφές ξεκινούν από τα 8 ευρώ το κιλό για τα κουτάβια και 9  για τους ενήλικες, ενώ οι λιχουδιές ξεκινούν από 3.60 ευρώ. Εκτός από φαγητά, πωλούνται και φυτικά συμπληρώματα, αλλά και ποιοτικά προϊόντα καλλωπισμού, για να δώσετε στο σκυλάκι σας όλη την φροντίδα και την αγάπη που του αξίζει. 

Online shop: www.dogbakery.gr

Διεύθυνση: Ξηροκρήνης 2 & Αγ. Αντωνίου, Άνω Πατήσια

Τηλέφωνο: 2102222443

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ