Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Παιδικο

Ως την άκρη του κόσμου

«Ως την άκρη του κόσμου», Θέατρο Τζένη Καρέζη © Domniki Mitropoulou

Τι γίνεται όταν το σπίτι σου, οι αγαπημένοι σου, οι φίλοι σου, ο κόσμος όπως τον ήξερες έχουν χαθεί; Τότε θα κάνεις τα πάντα για να τα φέρεις πίσω. Θα περπατήσεις, θα τρέξεις, θα κολυμπήσεις, θα παλέψεις κι αν χρειαστεί θα φτάσεις ως την άκρη του κόσμου.

Η ιστορία μας ξεκινάει μετά από μια καταστροφή. Δυο μικρά παιδιά, οι ήρωες της ιστορίας μας, ξεκινούν τη δική τους περιπέτεια για να βρουν το «σημείο Χ». Την ασφάλεια, το σπίτι. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν ένα σωρό παράξενα πλάσματα, που θα προσπαθήσουν είτε να τους βοηθήσουν είτε να τους εμποδίσουν να πάνε παρακάτω.

 «Δεν είναι όλα όπως φαίνονται», θα τους πει η σοφή Μεντιόλα! Ένας άνθρωπος που σου χαμογελάει δεν είναι πάντα φίλος, κάποιος που είναι πολύ διαφορετικός από σένα δεν σημαίνει ότι είναι εχθρός. Δεν χρειάζεται να έχεις ξύλινο πόδι για να είσαι πειρατής, δεν χρειάζεται καν να είσαι πάνω σε καράβι για να ζήσεις μια πειρατική περιπέτεια. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι φαντασία! Κι αυτό είναι όλη η αλήθεια και η δύναμη που χρειάζεσαι. Τα δυο παιδιά, οι ήρωες της ιστορίας, το ξέρουν καλά. Επιστρατεύουν τη φαντασία τους και βιώνουν μια περιπέτεια ζωής! Μια πειρατική περιπέτεια!

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σπύρος Χατζηαγγελάκης
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Παναγιώτης Γαβρέλας, Βαλέρια Δημητριάδου, Χρύσα Κοτταράκου, Μαρία-Ελισάβετ Κοττίνη, Παύλος Παυλίδης, Νατάσα Ρουστάνη, Νικόλας Παπαδομιχελάκης
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Μαρία Παπαγιάννη / Ομάδα C. for Circus – Θάνος Μικρούτσικος

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Κεντρο Θέατρο Τζένη Καρέζη
Ακαδημίας 3

2103636144

«Ως την άκρη του κόσμου», Θέατρο Τζένη Καρέζη © Domniki Mitropoulou
Ως την άκρη του κόσμου
από 29/09/2019 έως 09/02/2020

κάθε Κυριακή 11:30

από 29/09/2019 έως 09/02/2020

κάθε Σάββατο, Κυριακή 15:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

€10