Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

O3 Jazz Trio στο Jazz Point

Οι O3 είναι μία μπάντα που ανήκει στο ευρύ φάσμα της μοντέρνας τζαζ. Το ρεπερτόριο τους αποτελείται από πρωτότυπες συνθέσεις από τον πρώτο τους δίσκο Supercharged καθώς και διασκευές από γνωστά jazz standards, ποπ κομμάτια καθώς και τραγούδια του Frank Zappa. Στην κιθάρα είναι ο Γιώργος Σταυρουλάκης, ηλ. μπάσο ο Μιχάλης Ευδαίμων και στα τύμπανα ο Δημήτρης Κλωνής. Μαζί τους θα συμμετέχει και ο Βαγγέλης Παρασκευΐδης στο βιμπράφωνο.

67263-135671.jpg

Οι O3 είναι μία μπάντα που ανήκει στο ευρύ φάσμα της μοντέρνας τζαζ. Το ρεπερτόριο τους αποτελείται από πρωτότυπες συνθέσεις από τον πρώτο τους δίσκο Supercharged καθώς και διασκευές από γνωστά jazz standards, ποπ κομμάτια καθώς και τραγούδια του Frank Zappa.

Στην κιθάρα είναι ο Γιώργος Σταυρουλάκης, ηλ. μπάσο ο Μιχάλης Ευδαίμων και στα τύμπανα ο Δημήτρης Κλωνής. Μαζί τους θα συμμετέχει και ο Βαγγέλης Παρασκευΐδης στο βιμπράφωνο.

Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και μελωδικότητα και δίνει έμφαση στην σύνθεση και στην αλληλεπίδραση των μουσικών με μεγάλο εύρος δυναμικών και μουσικών χρωμάτων.

Κάποιοι από τους μουσικούς που επηρέασαν τον τελικό ήχο τους είναι οι: Adam Rogers, Steve Swallow, Eric Harland, Tim Miller, Kurt Rosenwinkel.

Πέμπτη 15 Μαϊου 2014

Ώρα 22.00

Είσοδος ελεύθερη

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ