Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Κρίστη Στασινοπούλου & Στάθης Καλυβιώτης στο "1002 Νύχτες"

Κρίστη Στασινοπούλου & Στάθης Καλυβιώτης: Greekadelia Σε ακουστικά και ηλεκτρονικά μονοπάτια, και με όλα τα ενδιάμεσα, απ’ την ψυχεδέλεια των παραδοσιακών, μέχρι την μουσική του μέλλοντός μας. Διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών από το τελευταίο τους δίσκο Greekadelia (νο 1 των World Music Charts Europe, Αυγ + Σεπτ 2012), δικά τους τραγούδια από τον Υφαντόκοσμο, τα Ηχοτρόπια, Τα Μυστικά των Βράχων (νο 1 των World Music Charts Europe, Ιαν 2003) και τοΤαξιδοσκόπιο, μαζί με κάποια καινούρια, ανέκδοτα κομμάτια που ηχογραφούν αυτήν την εποχή.

64152-129012.jpg

Κρίστη Στασινοπούλου & Στάθης Καλυβιώτης: Greekadelia

Σε ακουστικά και ηλεκτρονικά μονοπάτια, και με όλα τα ενδιάμεσα, απ’ την ψυχεδέλεια των παραδοσιακών, μέχρι την μουσική του μέλλοντός μας.

Διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών από το τελευταίο τους δίσκο Greekadelia (νο 1 των World Music Charts Europe, Αυγ + Σεπτ 2012), δικά τους τραγούδια από τον Υφαντόκοσμο, τα Ηχοτρόπια, Τα Μυστικά των Βράχων (νο 1 των World Music Charts Europe, Ιαν 2003) και τοΤαξιδοσκόπιο, μαζί με κάποια καινούρια, ανέκδοτα κομμάτια που ηχογραφούν αυτήν την εποχή.

Κρίστη Στασινοπούλου, τραγούδι, μπεντίρ και ινδικό αρμόνιο

Στάθης Καλυβιώτης, λαούτο, live looping και ηλεκτρονικά

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ώρα 22:30

Eίσοδος € 5, ελάχιστη κατανάλωση € 5