Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

FRooTs SaLaD στο Kreuzberg

63208-127110.jpg

Αυτή τη Κυριακή οι FRooTs SaLaD θα συνδυάσουν το Hip Hop με την Afro Jazz Fusion με τον MC Diefree από την Σενεγάλη στον καινούργιο χώρο του Kreuzberg στον Κεραμεικό!

Οι FRoOTs SaLaD είναι μια κολεκτίβα μουσικών με έδρα την Αθήνα που συναντήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012 με την πρωτοβουλία του μουσικού Πέτρου Βάρη. Η κοινή τους αγάπη για την μουσική της Δυτικής Αφρικής τους ένωσε και δημιούργησε μία μίξη πολλών ειδών καθότι ο καθένας τους κουβαλάει το δικό του διαφορετικό backround.

Η μουσική τους έχει επιρροές από πολλά είδη όπως την παραδοσιακή μουσική της Δυτικής Αφρικής, την Funk, την Jazz και τα μουσικά στυλ των Νησιών της Καραιβικής..Συνδυάζουν μοντέρνα δυτικά όργανα με αφρικάνικα παραδοσιακά όπως το Kamelen n'goni με το αποτέλεσμα να είναι εκρηκτικό..

Πρόσφατα στην παρέα τους προστέθηκε και φωνή δίνοντας ένα πολύ δυνατό connection μεταξύ αυτών και του κοινού.. Με τα απίστευτα grooves στα κρουστά που είναι αδύνατον να μείνεις ακίνητος ακουγοντάς τα, με τις μπασογραμμές γεμάτες ενέργεια και με τις μελωδίες που γκρεμίζουν τοίχους και χτίζουν γέφυρες με μουσικές που βρίσκονται τόσο μακρυά αλλά και τόσο κοντά,οι FRoOTs SaLaD συνεχίζουν να φέρνουν σε επαφή το κοινό με εμπειρίες από την Μαύρη Ήπειρο.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ώρα 22.00

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ