Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Felizol, Boy και Ntrop recordings στο Death Disco

Την τελευταια μερα του χειμωνα η Ntrop recordings υποδεχεται την ανοιξη. H club εκδοχη του label σε μια μοναδικη βραδυα στο underground dancefloor του Death Disco! Live απο τον Felizol ο οποιος μαζι με τον Boy προσφατα κυκλοφορησαν στην ετικετα της Ntrop το " Mother E.P ". O πολυπραγμων Γιαννης Βεσλεμες παραλληλα με την κυκλοφορια του " Παρνηθα " LP, εγκαινιασε και το δικο του προσωπικο label, Sportex Audio. Παρουσιαση του Dear Spring compilation!

61513-123088.jpg

Την τελευταια μερα του χειμωνα η Ntrop recordings υποδεχεται την ανοιξη. H club εκδοχη του label σε μια μοναδικη βραδυα στο underground dancefloor του Death Disco! Live απο τον Felizol ο οποιος μαζι με τον Boy προσφατα κυκλοφορησαν στην ετικετα της Ntrop το " Mother E.P ". O πολυπραγμων Γιαννης Βεσλεμες παραλληλα με την κυκλοφορια του " Παρνηθα " LP, εγκαινιασε και το δικο του προσωπικο label, Sportex Audio.

Παρουσιαση του Dear Spring compilation!

H Θαλεια Ραυτοπολου ειναι η dj Lurie, επιλεγει τα δικα της b-sides απο τον καταλογο της Ntrop και ταυτοχρονα με το παρτυ τα κυκλοφορει σε ενα διαστημικα ευωδιαστο digital compilation με την συμμετοχη των Giganta, Broken Synths, Leon Segka, White, Felizol, Steamcut, Joalz. Εδω θα βρεις το track listing και μουσικα δειγματα της συλλογης Dear Spring 2014 .

O Niadoka κινειται με χαρακτηριστικη μποεμ ανεση αναμεσα στη electro, disco, trap και αλλα “δικα” του ., και ετοιμαζεται για το closing της βραδυας.

Τελος ο Leon Segka , Α&R της Ntrop, αναμιγνυει classic aciids, house & techno με το γνωριμο μοναδικο του mind blowing dj set , αυστηρα με βυνιλια.

Παρασκευη 28 Φεβρουαριου 2014

Εναρξη 00.00

Εισοδος Ελευθερη.