Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Echonomist + John Dalagelis + Tolis Q & Lex στο six d.o.g.s

Η Quantized Music επιστρέφει στο six d.o.g.s για το πρώτο της showcase της χρονιάς, το Σαββάτο 22 Φεβρουαρίου. Καλεσμένοι του Αθηναϊκού label αυτή την φορά θα είναι, ο εκ Θεσσαλονίκης παραγωγός και DJ, Echonomist και ο ιδρυτής της Dieb Audio, John Dalagelis. Ο Echonomist έγινε γνωστός μέσα από παραγωγές και remixes σε διεθνή labels όπως τα Upon You, Back and Forth και Dessous. Πρόσφατα το νέο του EP στην Quantized, με τίτλο ‘Earth Peeps’ έλαβε καταπληκτικές κριτικές και μεγάλη υποστηρίξη από international DJs και κοινό.

60830-121366.jpg

Η Quantized Music επιστρέφει στο six d.o.g.s για το πρώτο της showcase της χρονιάς, το Σαββάτο 22 Φεβρουαρίου. Καλεσμένοι του Αθηναϊκού label αυτή την φορά θα είναι, ο εκ Θεσσαλονίκης παραγωγός και DJ, Echonomist και ο ιδρυτής της Dieb Audio, John Dalagelis.

Ο Echonomist έγινε γνωστός μέσα από παραγωγές και remixes σε διεθνή labels όπως τα Upon You, Back and Forth και Dessous. Πρόσφατα το νέο του EP στην Quantized, με τίτλο ‘Earth Peeps’ έλαβε καταπληκτικές κριτικές και μεγάλη υποστηρίξη από international DJs και κοινό.

Μαζί του ο επίσης διεθνώς καταξιωμένος, DJ και παραγωγός John Dalagelis o οποίος πρόσφατα μπήκε και στο δυναμικό της Quantized Music με το remix του στο ‘Starture’ EP του Γάλλου Damien Raud.

Την βραδιά θα πλαισιώσουν, όπως πάντα, οι βασικοί συντελεστές και εκπρόσωποι της Quantized Music, Tolis Q και Lex. Στα πλαίσια της βραδιάς θα παρουσιάσουν τον ήχο της Quantized Music μέσα από τις επερχόμενες κυκλοφορίες του label, τις προσωπικές τους παραγωγές αλλά και επιλογές από αγαπημένους καλλιτέχνες από τον χώρο της deep, tech house και techno.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Μετά τα μεσάνυχτα

Eίσοδος 5 ευρώ