Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Aegean Jazz Project στο Γυάλινο Up Stage

Βασίλης Ρακόπουλος Aegean Project & Θοδωρής Κότσυφας Quartet Η ιδέα του Aegean Jazz Project γεννήθηκε στον απόηχο των συναυλιών του Markus Stockhausen και του Βασίλη Ρακόπουλου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Goethe και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τον Νοέμβριο του 2010 και συνεχίστηκε με καλοκαιρινές περιοδείες στις Κυκλάδες τα τρία τελευταία χρόνια.

60249-120322.jpg

Βασίλης Ρακόπουλος Aegean Project & Θοδωρής Κότσυφας Quartet

Η ιδέα του Aegean Jazz Project γεννήθηκε στον απόηχο των συναυλιών του Markus Stockhausen και του Βασίλη Ρακόπουλου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Goethe και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τον Νοέμβριο του 2010 και συνεχίστηκε με καλοκαιρινές περιοδείες στις Κυκλάδες τα τρία τελευταία χρόνια.

Σήμερα επανεμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε νέα μορφή, μέσα από τον διάλογο μουσικών διαφορετικής γενιάς, ενός κουαρτέτου εκπληκτικών νέων μουσικών που πλαισιώνει ένα παλιό αγαπημένο του δάσκαλο. Μια ιδιαίτερη μουσική επικοινωνία βασισμένη σε αιγαιοπελαγίτικα μουσικά χαρακτηριστικά, σύγχρονες προεκτάσεις τους και παραλληλισμούς με τα νέα μουσικά ρεύματα της Jazz. Δεν είναι μόνο οι πρωτότυπες συνθέσεις τους που απεικονίζουν και προβάλουν την λιτότητα του κυκλαδικού ιδιώματος, αλλά και ο τρόπος προσέγγισης και ερμηνείας που αναζητά έναν ήχο ανάτασης, έναν ήχο αντίστοιχο με το φως των Κυκλάδων.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ώρα έναρξης: 22.00 μ. μ.

Τιμή εισιτηρίου: 10 € με ποτό στο bar