Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Mechanimal + Wonky Doll & The Echo Live στο six D.O.G.S.

60001-119843.jpg

Μετά από δύο ξεχωριστές εμφανίσεις τους ως support στις συναυλίες των Cold Cave και The Underground Youth αντίστοιχα, Mechanimal και Wonky Doll & The Echo ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια κοινή εμφάνιση στο gig space του six d.o.g.s.

Οι Mechanimal είναι δημιούργημα του Γιάννη Παπαϊωάννου, εκ των πρωτεργατών της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής της Αθήνας και κομμάτι της ελληνικής underground μυθολογίας (Rehearsed Dreams, Raw, Elfish Records) με πολλές κυκλοφορίες ως ION σε αρκετές δισκογραφικές διεθνώς. Η συνεργασία του με το φωτογράφο Freddie F. ήταν η αφορμή για τη δημιουργία ενός καινούριου σχήματος που αργότερα κατέληξε να γίνει πλήρης μπάντα με τη συνδρομή του κιθαρίστα Τάσου Νικογιάννη και της video-artist Αγγελικής Βρεττού. Από το 2013 και μετά, ο Κώστας Ματιάτος είναι ο νέος κιθαρίστας των Mechanimal. Έναν περίπου χρόνο μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου τους, οι Mechanimal επιστρέφουν με ένα 7ιντσο single, προάγγελο της νέας τους δουλειάς, αποσπάσματα της οποίας θα παρουσιάσουν στο six d.o.g.s.

Οι Wonky Doll and the Echo δημιουργήθηκαν στα μέσα του 2010. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως ένα ιδιότυπο κράμα neo-post-punk και shoegaze αισθητικής. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, το LP “Pleasant Thoughts” κυκλοφόρησε το Σεπτέμβρη του 2012 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από μουσικούς ιστοχώρους και περιοδικά παγκοσμίως. To 2013 έπειτα από μία επιτυχημένη εκστρατεία συλλογικής χρηματοδότησης (crowdfunding) κυκλοφόρησαν το πρώτο τους videoclip.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ώρα: 21:00

Είσοδος 5€