Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Λόρα Palmer's Peaking Nights στο Senza

59992-119821.jpg

*Peaking Nights: Δύο live acts και δύο dj sets συνθέτουν την πρόταση της Λora Palmer για ένα διαφορετικό allnighter.

ΔΔ (live)

Polygrains (live)

Dj Winjer (dj set)

Terra Exotica (dj set)

Ο ΔΔ εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2009 παρουσιάζοντας τα live και dj sets του πλάι σε ονόματα όπως Lukid, Actress, Africa Hitech, Zomby, Oneohtrix Point Never, Loefah, Addison Groove, Boddika, Oneman, Awesome Tapes from Africa και Laurel Halo. Τον Αύγουστο του 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του 12'', «Sportex», από την αμερικάνικη εταιρεία Pushing Red με remix από την Ikonika, ενώ το «Skyway», ήρθε μέσα στο 2013 από τη Fourth Wave. Μέσα στο 2014 αναμένεται η επόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Polygrains ονομάζεται το project του παραγωγού, μουσικού και τραγουδοποιού Βασίλη Μοσχά. H προσέγγιση του ως προς τη σύνθεση διυλίστηκε στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης όπου σπούδασε τζαζ και στο London College of Music, από όπου αποφοίτησε από το τμήμα Popular Music Performance. Η ενασχόλησή του με θεωρητικές και διαρθρωτικές πτυχές της μουσικής προσδίδει μια λεπτότητα και ένα βάθος στο έργο του, ιδιαίτερα στις εκλεπτυσμένες και φορτισμένες φωνητικές μελωδίες του. Το μουσικό σύμπαν του Polygrains αποτελείται από ηλεκτρονικά beats, samples και bleeps, φτιάχνοντας έτσι ένα ψυχεδελικό bricolage αστικών ήχων που σιγοβράζουν με πάθος και μελαγχολία. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με τους Nosaj Thing, Bullion, Bear in Heaven και έχει κάνει φωνητικά στο «Iris» του Tom Trago.

Ο dj Winjer παθιάζεται να ανακαλύπτει ποιοτικά, μη-προφανή tunes across genres και να τα δένει μαζί σ'ενα set υπηρετώντας (και ενιότε απογειώνοντας) μία συγκεκριμένη περίσταση. Αν και κατά καιρούς -πάντα με respect προς το χώρο, το crowd αλλά και την ίδια τη μουσική- τον πετυχαίνουμε να παίζει από house/bass μέχρι indie hiphop και rare groove, σ'αυτη τη βραδιά θα δοκιμάσει ότι πιο unclassified/ "left from dancefloor".

Ο Terra Exotica ψάχνει το οτιδήποτε προκειμένου να ικανοποιήσει τον πόθο του για μουσική. Έχοντας το ένα αυτί στραμμένο στο παρόν και το άλλο στο κοντινό παρελθόν, δημιουργεί sets τα οποία καλύπτουν τις πρόσφατες δεκαετίες κι επικαλύπτουν πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους είδη, όπως electro jazz ethno funk wave boogie κ.α

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ώρα: 23.00

Είσοδος ελεύθερη