Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Μεσημεριανό τσάι με Boy & Felizol

54692-110561.jpg

Το six d.o.g.s με αφορμή την πρώτη κυκλοφορία της Sportex Audio, τον δίσκο του Felizol «ΠΑΡΝΗΘΑ», παρουσιάζει ένα μεσημεριανό Tea Party με τον Felizol, τον The Boy, και τους Felizol & The Boy.

Έπειτα από αρκετό καιρό απουσίας, αρκετό καιρό αναμονής της κυκλοφορίας, και αρκετό καιρό προσμονής του καινούργιου label, ο Felizol και ο The Boy, ξανά παρεούλα. Και θα περάσει αρκετός καιρός για να τους ξαναδούμε. Οπότε σκεφτήκαμε να το κάνουμε ιδιαίτερο. Να πιούμε τσάι, vermouth, και ζεστά cocktail μαζί.

Ο Felizol σε πράσινη ηλεκτρική φλοκάτη θα παρουσιάσει σε 16μπιτο Καραόκε τον ελληνόφωνο δίσκο του ΠΑΡΝΗΘΑ, συνοδεία τσαγιού Κεϋλάνης, καμένου χριστουγεννιάτικου δίσκου και cem/curtis chips.

O Boy με πόδια γυμνά σε κόκκινη ηλεκτρική φλοκάτη θα παρουσιάσει σε δρύινο πυρίμαχο πιάνο τα πιο καμένα ελληνικά του συνοδεία χαμομηλιού, πυκνωτικού neumann και μυοχαλαρωτικών.

Μαζί οι Felizol & The Boy θα παρουσιάσουν χωρίς συνοδεία υπολογιστών αλλά με vintage πολυφωνικά αναλογικά συνθεσάιζερ τα έργα Music For Biscuits And Tea, Aρμαντηλερ Στην Ομόνοια, Like Cannibal Father Like Cannibal Son, αλλά και κατατονικές εκτελέσεις άλλοτε crowdpleasing επιτυχιών τους.

Θα είναι ένα μεσημέρι γεμάτο Bαλεριάνα Μπητς, Ντισκοπάθεια, Χατζιντάκιαν Γκρουβ, Ρηχαμπ Τρανς, Ταριχευμένα Ζώα, Τea Party Crashers Coctails και Mπισκότa Xωροχρονικής Δίνης (ΜΧΔΑ).

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ώρα: 13.00-17.00

six d.o.g.s - Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Είσοδος ελεύθερη