Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Φωτογραφική έκθεση «Unique»

323442-665916.jpg

Tα μέλη της φωτογραφικής ομάδας «Διαδρομές» παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Unique». Η φωτογραφική ομάδα δρα συλλογικά τα τελευταία 5 χρόνια, μέσα από projects, οδοιπορικά και εκθέσεις.

Με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου σεμιναρίων πάνω στη φωτογραφία, τον Οκτώβρη 2016, τα μέλη της ομάδας οργανώνουν μια ομαδική έκθεση πάνω στη μοναδικότητα της προσωπικής ματιάς. Οι φωτογράφοι μέσα από τις προσωπικές τους θεματικές, καλούνται να επιδείξουν τις φωτογραφίες αυτές, που θα αναδείξουν τη μοναδικότητα της προσωπικής τους οπτικής.

Τον Απρίλιο του 2016 παρουσίασαν την φωτογραφική έκθεση «Common Routes: Ένα Φωτογραφικό Οδοιπορικό στην Τουρκία», που εκτέθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και αποτελεί μέρος μια σειράς από φωτογραφικές αποστολές. Η έκθεση είχε μεγάλη αποδοχή με αποτέλεσμα να δοθούν δυο παρατάσεις στην ημερομηνία λήξης της και να οργανώνεται η μεταφορά της, σε εκθεσιακό χώρο στην Κωνσταντινούπολη.

Κύριος φωτογραφικός στόχος της ομάδας είναι η ανθρωποκεντρική φωτογραφία και η αποτύπωση των κοινωνικών και πολιτισμικών συγκλίσεων και αποκλίσεων, το περιβάλλον και πώς αυτό επιδρά στο ίδιο το άτομο αλλά και στις σκέψεις και στα συναισθήματα που παραμένουν κοινά όποιον τόπο και αν επισκέπτονται.

Συμμετέχουν: Παναγιώτης Αρμένης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Δημήτρης Γαλάνης, Σοφία Δασύρα, Κώστας Δελχάς, Τάσος Κουτσιαύτης, Δώρα Λαβαζού, Γιώργος Τσακανίκας, Τόλης Χατζηγνατίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Ασσημακόπουλος

*Στις 23 Σεπτέμβρη και με το κλείσιμο της έκθεσης θα οργανωθεί το Openday των σεμιναρίων για το νέο έτος, με παρουσίαση του ετήσιου προγράμματος μαθημάτων και δράσεων


iNFO

Εγκαίνια: Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, 20.00

Διάρκεια: 9 - 23 Σεπτεμβρίου

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 10.00 - 23.00

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ και στο facebook

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

323442-665916.jpg
Φωτογραφική έκθεση «Unique»
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εγκαίνια: Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, 20.00 * Διάρκεια: 9 - 23 Σεπτεμβρίου * Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 10.00 - 23.00