Αρχειο

Η αθηναϊκή Ριβιέρα στο πιάτο

Καλοκαίρι, παραλία, θάλασσες, ηλιοβασιλέματα, καυτά στέκια για τις μέρες και τις νύχτες μας. Βρε, ζούμε στην ωραιότερη πόλη του κόσμου!

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη
ΤΕΥΧΟΣ 527
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97618-218603.jpg

Το Ark κάτω στα Αστέρια της Γλυφάδας είναι new entry, ήδη γεμάτο κάθε μέρα και τα έχει όλα. Ανοιχτό από το πρωί, καταπληκτική με νότες colonial chic αισθητική, μαγευτική θέα-θάλασσα, υψηλή γαστρονομία από τα χέρια του διάσημου Έλληνα chef Γιάννη Μπαξεβάνη, μεγάλη λίστα με cocktails και σπάνια coffee blends. Το «Νησί» της Αθήνας Island επιφυλάσσει μοναδικές βραδιές στο εστιατόριο και στα bars του. Το c-lounge, η επέκταση του Island, ανοίγει τις πόρτες του από νωρίς το πρωί και σε αφήνει να χαλαρώσεις αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο. Balux, The House project ή αλλιώς το zen της παραλιακής. Νιώσε σαν στο (υπέροχο) σπίτι σου και απόλαυσε ό,τι ζητάς κάθε στιγμή, δηλαδή χυμούς, καφέδες, φρουτοσαλάτες, club sandwiches, ελαφρύ lunch, κρασάκι και cocktails όσο περνά η ώρα. Κάθε Τρίτη σερβίρεται στο φως του φεγγαριού, sushi menu που αξίζει να δοκιμάσεις. Δυναμική αφετηρία για τις θερινές βόλτες είναι και το Nalu, που σημαίνει κύμα, και επίσης σημαίνει και πρωινό καφέ σε ξαπλώστρα ή καλύτερα σε τραπέζι για να τσιμπήσεις άνετα νοστιμιές μεσογειακής κουζίνας με fusion στοιχεία. Το ηλιοβασίλεμα δροσίσου με τα nalu cocktails και αγαπημένες μουσικές.

n

Στην ίδια παραλία και το Akanthus, αν είναι και Κυριακή ποιος τη χάρη σου! Φέτος οργανώνει τις Κυριακές από νωρίς το απόγευμα Loud & Proud parties με top ελληνικές επιτυχίες. Ο χιλιοχειροκροτημένος και γαριφαλοστολισμένος Νίκος Βέρτης θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ακρωτήρι Club κάνοντας τρελό πάταγο, όπως πάντα. Με ηλεκτρονική και house μουσική το Bolivar Beach Bar φιλοξενεί φέτος μεγάλους djs και παραγωγούς και πάρτι που θα γράψουν και πάλι ιστορία. Καλοκαίρι με δυνατά και εναλλακτικά cocktails και στο νέο και πολλά υποσχόμενο Funky Social, που έχει funky food και social drinks. Δηλαδή, φρουτώδη μείγματα σε tiki και παραλλαγμένα cocktails αλλά και μακαρονάδες, rib eye burger και πίτσα. Ακόμη, τα γνωστά δροσιστικά κοκτέιλς του Holly Spirit στην καρδιά της Γλυφάδας φοράνε τα μαγιό τους και ομορφαίνουν τα μπάνια μας. Παραλία, μυρωδιά από λάδι καρύδας, αναπαυτικές μαξιλάρες, μουσικάρες, διακόσμηση με ψάθες, σανίδες του surf και πολύχρωμα bar-stands ολοκληρώνουν την απόλυτα εξωτική εικόνα.

Φωτογραφίες: Ark

ΔΕΙΤΕ ΤΗ GALLERY

INFO
Ark

Κάτω στα Αστέρια της Γλυφάδας, σε υπέροχο σημείο, με τα τραπέζια χειμώνα-καλοκαίρι να "ακουμπούν" σχεδόν τη θάλασσα. Ανοιχτό από το πρωί, chic αισθητική με νότες colonial, μαγευτική θέα, υψηλή γαστρονομία από τα χέρια του διάσημου Έλληνα chef Γιάννη Μπαξεβάνη. Μεγάλη λίστα με cocktails και σπάνια coffee blends. 

Δες αναλυτικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ