Αρχειο

Χριστούγεννα στα όρθια

7+1 τελευταία πάρτι για φέτος

50591-153528.jpg
Μαρία Κοραχάη
ΤΕΥΧΟΣ Winter Guide 2015
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83698-187136.jpg

Κλείστε το Instagram και κατεβάστε τα πόδια απ’ το τζάκι. Κάτι μου λέει πως φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στο δρόμο. Δεν είναι σχόλιο για την οικονομία, είναι αλήθεια! Η χριστουγεννιάτικη Αθήνα είναι πιο εξωστρεφής. Street party, swing και τζαζ συναυλίες στο Σύνταγμα, ρεβεγιόν, Χριστούγεννα στις γειτονιές με γιόγκα και μελομακάρονα, Djs παντού. Η Αθήνα είναι μια μεγάλη ντισκοτέκ. Χωρίς «πόρτα», η διάθεση μετράει, οι καλοί, ως γνωστόν, χωράνε παντού.

Είμαστε πάνω κάτω 20 και βαριόμαστε λιγάκι τα ρεβεγιόν. 6+1 πάρτι για να αλλάξεις το χρόνο, όπως του αξίζει: κάπου στο ημίφως, με καλούς φίλους και μουσική που χτυπάει απολαυστικά στα μηνίγγια. Θα φέρετε και κάτι να πιούμε; Θα φέρουμε. Ακόμα κι αν είσαι απ’ αυτούς που βγαίνουν «μια φορά το χρόνο», τώρα πρέπει να είναι αυτή η φορά ασυζητητί.

20/12 to (be) 4 x-mas funky party

Λωλάθηκα (sic). Μου έστειλε μήνυμα ο Στέφανος Λώλος, αυτό το Σάββατο θα είναι όλοι στη Φάμπρικα. Τι; Πάμε πάλι. Στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα, που μαζεύονται όλοι οι ηθοποιοί και οι ωραίες φάτσες, κάνουν funky disco πάρτι με μουσική και dresscode από τα 90s. Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να μην ξεχνάνε οι παλιότεροι. Θα βάλουμε λοιπόν τα μεταλλιζέ και τα crop tops μας και θα είμαστε Μεγ. Αλεξάνδρου 125 από νωρίς. Πάρε κοκτέιλ Φάμπρικα (τζιν, μανταρίνι και σιρόπι κανέλας) και τον Στέφανο (Λώλος) αγκαζέ και έλα να με βρεις. Μια ξανθιά με τσόκερ.

23/12 Let's Christmas Party!!!

Μείνε Μεταξουργείο και έλα στον Μπλε Παπαγάλο (Λεωνίδου 31), που είναι γκουρμέ και έχει και μουσάτους μπάρμαν. Μην πεις ότι δεν σε ενδιαφέρει. Η καλλιτεχνική κολεκτίβα «NorForSale» κλείνει πάνω από ένα χρόνο πολυσυλλεκτικών δράσεων πάνω στην υποκριτική, το τραγούδι και το χορό και γιορτάζει επέτειο και Χριστούγεννα μαζί. Στα decks Αλέξανδρος Πουλάκης, είσοδος δωρεάν, να είσαι εκεί από τις 22.00 και να κανονίσεις να φύγεις με ταξί, το μετρό κλείνει νωρίς τις Τρίτες κι εμείς θα αργήσουμε.

24/12 TRASHATHON Xmas Eve 2014

«Και ντύσου κάτι γιορτινό, μέρες που ’ναι! Βάλε ένα παπιγιόν, ένα κάποιο φωτάκι, έναν τάρανδο, μια φάτνη στο μούσι σου, κάτι οικολογικό σε κλαδί» λένε και κλαίνε στο Bios από τα γέλια. Οι επιζώντες από το περσινό Trashathon (από το Trash + το Marathon) και οι φίλοι τους θα είναι εκεί από τις 23.00 και μετά με είσοδο ελεύθερη. Θα ακούσεις οικτρή, vintage ποπ, θα χορέψεις μπαλαλάικα σουξέ και θα νιώσεις τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού. Να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor τώρα.

24/12 Christmas Eve Party by The All Tomorrows Party Girls @ ΦΟΥΑΡ

Πριν φύγουν για Νέα Υόρκη και αφού φορέσουν τα παπιγιόν και τα φανταχτερά τους, οι «The All Tomorrows Party Girls», κατά κόσμων, Χριστίνα Βλάσση και Τατιάνα Γιομπαζολιά, χαρίζουν cd με αγαπημένα τους τραγούδια, κερνούν λόγω γιορτής, τα σπάνε στο προσωρινά τελευταίο τους πάρτι. Indie, pop, rock, surf δυναμίτες και ωραία ατμόσφαιρα. Ελάτε να ιδρώσουμε τις αγαπημένες μας φανέλες στο Φουάρ (Μητροπόλεως 72), λένε. Μα πώς να μην πας;

24/12 Dusk (theXmasEveSpell) Live at six d.o.g.s.

Παραμονή Χριστουγέννων η Dusk επιστρέφει στο αγαπημένο της λημέρι με φεγγαροσκιές, αστερόσκονη και στολισμένες μελωδίες, για να ζεστάνει τα έσω και να ξορκίσει τα στοιχειά των εορτών και όχι μόνο. Κομμάτια δικά της καθώς και ωραίες διασκευές σε ένα full band set με ακουστικούς, ηλεκτρικούς και ήχους της φύσης. Είσοδος €5, να είστε εκεί απ’ τις 22.00 και μετά.

26/12 Pepper Christmas Party

Όλα τα ωραία κορίτσια της μουσικής γεμίζουν και τους τρεις ορόφους του Gazarte και καλά κάνουν. Λαμπερό, πιπεράτο και ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικο, το πάρτι του Pepper για τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων κάνει buzz διαβάζοντας απλά τα ονόματα: Μέλη της μπάντας, τα «κορίτσια για φίλημα» του Pepper: Ειρήνη Δούκα, Εστερίνα Κανέλλου, Idra Kayne, Αλεξάνδρα Κλάδη, Δάφνη Λάζου, Κατερίνα Ντούσκα, Μαρία Παπάζογλου, Ειρήνη Σκυλακάκη, Μαριέττα Φαφούτη (Ισόγειο). Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι δύο Djs από τη Μεγάλη Βρετανία, «The Allergies» (ισόγειο). Οι Vanilla Swing μας μεταφέρουν στα 50s, με κέφι, πολύ χορό και όλα τα αγαπημένα classics (2ος όροφος). Εκπλήξεις, special guests και φυσικά όλοι οι παραγωγοί του Pepper 96.6 (1ος όροφος). Extra κλήρωση: 20 τυχεροί κερδίζουν cd και βιβλία.

31/12 Sound Wave Presents NYE Fest Greek Fusion Techno

Αλλάζουμε το χρόνο στα όρθια. Ντύσου κάτι φανταχτερό για να φαίνεσαι, θα είμαστε πολλοί στο Area 19 (Ορφέος 182, Βοτανικός). 15 ώρες ασταμάτητα tech και techno vibes από τους καλύτερους Djs και παραγωγούς της ελληνικής σκηνής. Πάρε να κάνεις κράτηση στο 6987 362292, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις. Είσοδος: €15. Μπουκάλι: €30/4 άτομα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ