Αρχειο

30 χρόνια Cirque du Soleil

Ο Quidam σε προσκαλεί στο μαγικό του κόσμο

35003-709273.jpg
Καρολίνα Νιαμονιτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 496
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
76647-170596.jpg

Με το πιο τολμηρό και πρωτοποριακό του θέαμα γιορτάζει το Cirque du Soleil τα 30στά του γενέθλια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το Quidam είναι το πιο λαμπερό και ονειρικό από τα υπερθεάματα που μας έχει συνηθίσει το Cirque du Soleil ! Αυτή τη φορά εμπνέεται από ιστορίες της καθημερινότητας με πρωταγωνιστή τον καθένα που έχει την ανάγκη του ονείρου.

Ξεναγός στο μαγευτικό ταξίδι η μικρή Ζωή, η οποία επαναστατώντας στη μονοτονία ξεκινάει μια περιπλάνηση γεμάτη χρώματα, τραγούδια, χορό, με συνοδοιπόρο ένα παράξενο πλάσμα, τον Quidam. Θυμίζοντας τη μεγάλη δύναμη του ανθρώπου και την αξία των ονείρων, το επετειακό αυτό υπερθέαμα επιδιώκει την απελευθέρωση της ψυχής και των συναισθημάτων. Επιβλητικά σκηνικά, εντυπωσιακά κοστούμια, παθιασμένη μουσική, ριψοκίνδυνα ακροβατικά – ποιος θα αρνηθεί να πάρει μέρος στο δίωρο αυτό μαγικό ταξίδι;

Info: Αθήνα: 20-28/9, Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, ΟΑΚΑ, Μαρούσι (11 παραστάσεις) Θεσσαλονίκη: 30/9-5/10 Π.Α.Ο.Κ. Sports Arena. (8 παραστάσεις) Εισιτήρια από €35, φοιτητικά και παιδικά από €28. Προπώληση στο lavris.gr και στα καταστήματα Γερμανός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ