Αρχειο

Το δημόσιο σεξ σκοτώνει

10+1 περιπτώσεις θανατηφόρου έρωτα

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
67611-136334.jpg

Πρόσφατα μια μεθυσμένη 20χρονη εξέπληξε τους επιβάτες και το προσωπικό της πτήσης London Gatwick - Las Vegas, όταν κάνοντας σεξ στην τουαλέτα με κάποιον που είχε μόλις γνωρίσει, δυνάμωσε τόσο την ένταση της φωνής της, που το πλήρωμα αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα για να διακόψει το… ραντεβουδάκι!

Η νεαρή κοπέλα γλίτωσε ωστόσο τη σύλληψη, και μετά από μια απλή επίπληξη της επιτράπηκε να συνεχίσει το ταξίδι της με τους άναυδους γονείς της. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο ένα απλό παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί σε κάποιον που επιλέγει να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο.

Διαβάστε πόσο στραβά πήγαν κάποιες περιπτώσεις, και ξανασκεφτείτε αν όντως αξίζει τον κόπο μια μικρή «περιπετειούλα».

Πιάνο σκοτώνει «μπράβο»

n

Στις 15 Νοεμβρίου 1983, o «μπράβος» Jimmy Ferrozzo συνθλίφθηκε από ένα πιάνο ενώ έκανε σεξ με τη χορεύτρια Thereas Hill.

Το ζευγάρι εργαζόταν στο μπαρ «The Condor Bar», στο San Francisco, γνωστό για τις ημίγυμνες χορεύτριές του και το μεγάλο λευκό πιάνο που κατέβαινε κάθε βράδυ με μηχανισμό από την οροφή του μπαρ.

Ένα βράδυ, αφού το μπαρ είχε κλείσει, ο Jimmy και η Thereas σκέφτηκαν ότι θα ήταν ωραία να περάσουν μερικές στιγμές απόλαυσης πάνω στο πιάνο. Μόνο που ενεργοποίησαν καταλάθος το μηχανισμό με αποτέλεσμα το πιάνο να συνθλίψει τον Ferrozzo στο ταβάνι, σκοτώνοντάς τον ακαριαία και τραυματίζοντας σοβαρά την Hill, η οποία έμεινε εγκλωβισμένη κάτω από το νεκρό σώμα του εραστή της μέχρι το πρωί που τους βρήκε ο επιστάτης.


Πιλότος ρίχνει αεροπλάνο

n

Στις 23 Δεκεμβρίου 1991, ένα ιδιωτικό αεροπλάνο προσέκρουσε στη λίμνη Rainbow της Florida, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης με πιλότο έναν άντρα και επιβάτη μια φίλη του. Κάποια στιγμή, το δεξί φτερό του αεροσκάφους έγειρε και χτύπησε στο νερό, προκαλώντας την πρόσκρουση και σκοτώνοντας και τους δύο επιβαίνοντες.

Η έρευνα για την αιτία θανάτου έδειξε ότι ο άντρας και η γυναίκα ήταν «μερικώς» ντυμένοι, ενώ το μπροστινό κάθισμα ήταν σε θέση πλήρους ανάκλησης. Τα σώματά τους δεν έφεραν σημάδια από ζώνες ασφαλείας ενώ τα ρούχα τους δεν ήταν σκισμένα, υποδεικνύοντας ότι ήταν ήδη μισόγυμνοι τη στιγμή του δυστυχήματος.

Η επίσημη αναφορά αναφέρει ως αιτία θανάτου «την ακατάλληλη απόφαση του πιλότου να εστιάσει την προσοχή του σε δραστηριότητες που δε σχετίζονταν με την πτήση».


Ζευγάρι πεθαίνει σε νεκροφόρα

n

Στις 31 Μαΐου 1999, ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα σε μια νεκροφόρα, δηλητηριασμένο από τις αναθυμιάσεις της εξάτμισης.

Ο 23χρονος Jose Agustin Noh, υπάλληλος του γραφείου κηδειών Perez Diaz στην Campeche, και η κοπέλα του Ana Maria Camara Suarez, συναντήθηκαν στη νεκροφόρα για να περάσουν μαζί λίγο χρόνο.

Αφού έκαναν σεξ, ξάπλωσαν να πάρουν έναν υπνάκο, αφήνοντας αναμμένη τη μηχανή για να λειτουργεί το aircondition. Όπως φαίνεται όμως δηλητηριάστηκαν από το μονοξειδίο του άνθρακα που περιείχαν οι αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να μην ξυπνήσουν ποτέ.


Ζευγάρι παρασύρεται από φορτηγό

n

Στις 26 Φεβρουαρίου 2003, ένα ζευγάρι από τη Ναμίμπια παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό, ενώ έκανε σεξ στη μέση του δρόμου. Μέχρι να ειδοποιηθούν οι Αρχές και να αποκλειστεί ο δρόμος, είχε περάσει από πάνω τους άλλο ένα αυτοκίνητο.

Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι και οι δύο είχαν υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα τους, 


Ζευγάρι σκοτώνεται πέφτοντας από κτίριο ύψους 15μ.

n

Στις 20 Ιουνίου 2007, ένα ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από την οροφή ενός κτιρίου ύψους 15 μέτρων, στην Κολούμπια, στη Νότια Καρολίνα. Ένα διερχόμενο ταξί τους βρήκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα, να κείτονται νεκροί και γυμνοί στον δρόμο δίπλα από το κτίριο.

Βρίσκοντας τα ρούχα τους σκορπισμένα στην οροφή του κτιρίου, η αστυνομία υποπτεύθηκε ότι το ζευγάρι επιδιδόταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις στα «κεραμίδια», αφού δεν υπήρχε και καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας.

Τα στοιχεία τους δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά οι αρχές αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι ήταν γύρω στα 20.


Άντρας τρακάρει το αυτοκίνητο σε κολόνα

n

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, ένας άντρας ομολόγησε ότι δεν ειδοποίησε την τροχαία όταν τρακάρε το αυτοκίνητό του στην επαρχία Latah, στο Idaho, ενώ δήλωσε ότι για το ατύχημα ευθύνονται οι φίλοι του, οι οποίοι έκαναν σεξ στο πίσω κάθισμα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο Joshua D. Frank τράκαρε τη Chevrolet S-10 Blazer σε μια κολόνα, εξαιτίας των κινήσεων του «άτακτου» ζευγαριού στο πίσω κάθισμα, οι οποίες έκαναν το αμάξι να γλιστρήσει κι εκείνον να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, γύρω στη 1 τα ξημερώματα.

Ο Φρανκ τη γλίτωσε με ένα πρόστιμο $188 και μια μικρή πληγή στο κεφάλι, ενώ το ζευγάρι έφερε μικροτραυματισμούς, οι οποίοι ωστόσο είναι άγνωστο αν οφείλονται στο ατύχημα ή στη σεξουαλική πράξη.


Κεραυνός χτυπάει ζευγάρι

n

Στις 23 Ιουλίου 2009, ένα ζευγάρι στη Westphalia, στη Γερμανία, αναγκάστηκε να διακόψει απότομα τα ερωτικά παιχνίδια που απολάμβανε πίσω από ένα θάμνο, όταν ένας κεραυνός έπεσε ακριβώς δίπλα τους.

Όπως φαίνεται, οι δύο νέοι, είχαν βγει από τον αυτοκινητόδρομο και είχαν κρυφτεί στους θάμνους για να «μείνουν λίγο μόνοι», όταν ο καιρός επιδεινώθηκε επικίνδυνα, ρίχνοντας έναν κεραυνό λίγα μόλις εκατοστά δίπλα τους. Το τρομοκρατημένο ζευγάρι έτρεξε, γυμνό, να βρει καταφύγιο όταν ένας διερχόμενος μοτοσικλετιστής τους είδε και κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια.


Γυναίκα κατασπαράζεται από λιοντάρι

n

Στις 5 Μαρτίου 2013, αναφέρθηκε ότι ένα πεινασμένο λιοντάρι στη Ζιμπάμπουε επιτέθηκε και κατασπάραξε μια γυναίκα τη στιγμή που απολάμβανε στιγμές πάθους με το αγόρι της πίσω από ένα θάμνο.

Το θηρίο σύρθηκε πίσω από το ζευγάρι, βρυχήθηκε, και στη συνέχεια γαντζώθηκε πάνω στη Sharai Mawera, ενώ ο φίλος της έφυγε τρέχοντας να φέρει βοήθεια - φορώντας μόνο ένα προφυλακτικό. Οι περαστικοί αγνόησαν τις απελπισμένες εκκλήσεις του, σκεπτόμενοι ότι ο γυμνός άνδρας ήταν ψυχικά διαταραγμένος.

Όταν επιτέλους έπεισε τους πιο κοντινούς φύλακες να ρίξουν μια προειδοποιητική βολή στο θάμνο, η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.


Άντρας πεθαίνει από τσιμπήματα

n

Στις 18 Μαΐου 2013, ένας 35χρονος Σουηδός τσιμπήθηκε μέχρι θανάτου από εκατοντάδες σφήκες, στην προσπάθειά του να συνευρεθεί με μια σφηκοφωλιά.

Η αυτοψία αποκάλυψε ότι ο Hasse είχε 146 τσιμπήματα στο σώμα του, εκ των οποίων τα 54 στα γεννητικά του όργανα.

Οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι προσπάθησε να κάνει σεξ σε μια σφηκοφωλιά.


Τρένο σκοτώνει γυναίκα και τραυματίζει σοβαρά το αγόρι της

n

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2013, ένα τρένο, στην Ουκρανία, χτύπησε ένα μεθυσμένο ζευγάρι που έκανε έρωτα πάνω στις ράγες, σκοτώνοντας την 30χρονη γυναίκα και ακρωτηριάζοντας τα πόδια του 41χρονου συντρόφου της.

Η αναφορά της αστυνομίας γράφει: «Ο άντρας είπε στην αστυνομία ότι δεν κατάφεραν να ελέγξουν το πάθος τους γυρνώντας με τα πόδια στο σπίτι… και ήθελαν να ζήσουν μια ακραία στιγμή κοντά στις γραμμές του τρένου».


Ζευγάρι δηλητηριάζεται μέσα στο αυτοκίνητο

n

Στις 31 Ιανουαρίου 2014, ένα ζευγάρι από την Πενσυλβάνια πέθανε από δηλητηρίαση μονοξειδίου του άνθρακα, όταν τα αέρια της εξάτμισης γύρισαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι αναφορές της αστυνομίας γράφουν ότι ο Keith Payton και η κοπέλα του Salina Johnson οδήγησαν μέχρι το νοικιασμένο (από τον αδερφό του) γκαράζ, στο οποίο και βρέθηκαν νεκροί, ενώ εκείνη δε φορούσε και πολλά ρούχα…

Πιστεύεται ότι το ζευγάρι επιδόθηκε σε αισθησιακές στιγμές, αφήνοντας αναμμένη τη μηχανή, με αποτέλεσμα να αυτό-δηλητηριαστεί κατά λάθος από τις θανατηφόρες αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα.

Ο ιατροδικαστής Charles Kiessling είπε ότι τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα του θανατηφόρου αερίου στο αίμα τους, έδειξαν ότι πρέπει να είχαν πεθάνει από το προηγούμενο απόγευμα.


Γυναίκα πέφτει σε πηγάδι

n

Στις 28 Μαρτίου 2014, μια νεαρή γυναίκα έπεσε κατά λάθος σε ένα πέτρινο πηγάδι, ενώ απολάμβανε στιγμές πάθους με έναν άντρα που είχε γνωρίσει λίγο νωρίτερα.

Μετά την τυχαία γνωριμία τους σε ένα πάρκο της Castilla-La Mancha, στην Ισπανία, το ζευγάρι βρήκε ένα ήσυχο μέρος για να ολοκληρώσει τον έρωτά του. Ωστόσο, μετακίνησαν άθελά τους το κάλυμμα του πηγαδιού και η 21χρονη κατέληξε στον πάτο του.

Η γυναίκα, Edelia Aponte, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποθερμία και σε κατάσταση σοκ, αφού έμεινε στο πηγάδι βάθους 10 μέτρων για μισή ώρα, μιας και ο ανώνυμος σύντροφός της έφυγε από το μέρος πριν ενημερώσει την αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Leni Portillo, είπε: «Θα μπορούσε να έχει τραγική κατάληξη. Ευτυχώς η γυναίκα δεν χτύπησε κατά την πτώση και ήξερε να κολυμπάει».

Πηγές: mirror.co.uk, goofball.com, inews.gr, allafrica.com, weirdworm.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ