Αρχειο

Απανταχού skiers και snowboarders μαζευτείτε!

Μια μοναδική εμπειρία στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61610-123423.jpg

Αν είσαι από εκείνους που ανυπομονούν να χειμωνιάσει για να αρχίσουν τις εξορμήσεις σε βουνά και χιονοδρομικές πίστες, για να εξασκήσουν τα σλάλομ τους, θα πρέπει να έχεις ήδη εξασφαλίσει μια θέση στη Red Bull Home Run. Αν όχι, προλαβαίνεις.

Η Redbull, γνωστή για τις χορηγίες της σε extreme sports -όπως αναρρίχηση, παρά πέντε, ορειβασία, πτώση με αλεξίπτωτο, ιστιοπλοΐα, parkour, κι αμέτρητα άλλα- και τη διοργάνωση αντίστοιχων events, δε θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους τους λάτρεις του ski και του snowboard. Έτσι, διοργάνωσε τη μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες του είδους.

Σανίδα ή πέδιλα, κράνος, αποκριάτικη διάθεση και φυσικά ταχύτητα. Αυτά χρειάζεσαι για το Red Bull Home Run, το Σάββατο 1η Μαρτίου, στις 16:00, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.Όσοι έχουν διασφαλίσει τη συμμετοχή τους μέσω των online αιτήσεων, θα πρέπει να βρίσκονται έως τις 11:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη βάση του Χ.Κ. Καλαβρύτων, για την επικύρωσή της και την παραλαβή αριθμού συμμετοχής.

Όσοι πάλι είναι της τελευταίας στιγμής, έχουν ακόμα μία ευκαιρία να διεκδικήσουν μια συμμετοχή στον αγώνα, καθώς την ημέρα του event θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις, στο ίδιο σημείο, από τις 09:30 έως τις 14:00.

n

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα, οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στο σημείο εκκίνησης, στην κορυφή Στύγας ώστε στις 16:00 να είναι έτοιμοι για την εκκίνηση του Red Bull Home Run. Πρόκειται για μια διαδρομή πίστας μήκους 3.210 μέτρων από την κόκκινη πίστα Νεφέλη στη βάση του Χ.Κ.Κ τους περιμένει για να αποδείξουν τις δυνάμεις τους.

Και οι νικητές εκτός από την ηθική ικανοποίηση θα κερδίσουν και έπαθλα. Οι τρεις πρώτοι skiers θα λάβουν δώρα από την Armada Skis, ενώ οι τρεις πρώτοι snowboarders από την Ride. Παράλληλα, θα γίνουν κληρώσεις δώρων από το Χ.Κ.Κ. και τους υποστηρικτές του αγώνα για όλους τους συμμετέχοντες.

Και μετά τις απονομές, έχει και καλύτερο. After party στο Chalet του Χιονοδρομικού με τους Djs Blend Mishkin και B’n’C από Cast-a-Blast.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ