Αρχειο

Φωτιά στα κόκκινα η Uma Therman

Το νέο ημερολόγιο του Campari για το 2014

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
58437-116740.jpg

Το Campari® αποκάλυψε το ημερολόγιο του για το 2014 με τίτλο «Γιορτές του Κόσμου» και πρωταγωνίστρια τη star του Hollywood Uma Thurman ντυμένη στα κόκκινα από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπωs Versace, Stella McCartney και Chopard.

Από το «Φεστιβάλ της Άνοιξης» στο Πεκίνο, τη μεγαλύτερη γιορτή της Κίνας, μέχρι τον εορτασμό του «Χανάμι» στην Ιαπωνία, το οποίο συνδέεται με τον ερχομό της Άνοιξης και την ανθοφορία των Κερασιών, το ημερολόγιο του 2014 ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο και καλεί τους πιστούς του Campari να ξεκινήσουν ένα παγκόσμιο ταξίδι ανακάλυψης. Οι εορτασμοί στο Ημερολόγιο εκτείνονται σε όλες τις ηπείρους και περιλαμβάνουν τον εορτασμό του Θερινού Ηλιοστασίου στο ιστορικό Stonehenge στην Αγγλία, αλλά και το διάσημο Reveillon στη Βραζιλία.

Η ίδια η Uma Thurman δήλωσε: «Το ημερολόγιο του 2014 είναι μια καταπληκτική δουλειά υψηλής αισθητικής που εκφράζει τέλεια τη θετική ενέργεια και την απόλαυση που μπορούν να νιώσουν οι πιστοί του Campari σε όλο τον κόσμο μέσα από αυτό τον παγκόσμιο εορτασμό. O φωτογράφος του Ημερολογίου, Koto Bolofo, ήταν καταπληκτικός συνεργάτης και με ενέπνευσε καθ’ όλη την διάρκεια της φωτογράφισης. Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από μια γιορτή και είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα νιώσουν το ίδιο ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο του Campari».

H 15η έκδοση του Ημερολογίου δημιουργήθηκε από τον πολύ γνωστό φωτογράφο μόδας, Koto Bolofo, ο οποίος ξεχωρίζει για τη γεμάτη ζωντάνια και δυναμισμό δουλειά του. Ο Bolofo γεννήθηκε στη Νότια Αφρική, μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία και μένει στη Γαλλία όποτε σαν πραγματικός πολίτης του κόσμου ήταν και η τέλεια επιλογή για να αποτυπώσει το πνεύμα της γιορτής ανά τον κόσμο. Μαζί με τον Koto δούλεψαν και οι Client Creative Director Andrea Marzagalli και Associate Creative Director Bruno Vohwinkel, ενώ το θέμα του φετινού Ημερολογίου, «Γιορτές του Κόσμου» δημιουργήθηκε από την BCube Milan.

«Για μένα το Ημερολόγιο του Campari είναι συνδεδεμένο με την απόλαυση, τη μαγεία και τη σοφιστικέ ατμόσφαιρα, κάτι που πιστεύω ότι πετύχαμε απόλυτα και στην έκδοση για το 2014. Το να δουλεύει κανείς με την Uma ήταν πραγματική εμπειρία και είμαι εκστασιασμένος που μια τόσο καλή δουλειά σήμερα αποκαλύπτεται με σκοπό να την απολαύσουν σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Koto Bolofο.

Ο Bob Kunze-Concewitz, CEO του Gruppo Campari δήλωσε: «Το Ημερολόγιο του Campari για το 2014 είναι αφιερωμένο στην χαρά της ανακάλυψης και του ταξιδιού, στην απόλαυση του να μάθεις τι συμβαίνει στον κόσμο. Το πάθος και το στυλ της Uma είναι φανερά σε κάθε λήψη, δίνοντας σε κάθε γιορτή μοναδική ζωντάνια. Ο Koto με τη μοναδική του οπτική και τη δημιουργικότητά του, έχει καταφέρει για μια ακόμη φορά να δημιουργήσει για το Campari ένα έργο τέχνης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ημερολόγιο Campari τυπώθηκε συνολικά σε 9,999 συλλεκτικά αντίτυπα, και δεν πωλείται αλλά χαρίζεται σε φίλους του Campari σε όλο τον κόσμο.

n

Ιανουάριος

n

Φεβρουάριος

n

Μάρτιος

n

Απρίλιος

n

Μάιος

n

Ιούνιος

n

Ιούλιος

n

Αύγουστος

n

Σεπτέμβριος

n

Οκτώβριος

n

Νοέμβριος

n

Δεκέμβριος

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ