Αρχειο

Οι εθελοντές της επιτυχίας των Ευρωεκλογών μιλούν για την εμπειρία τους

Η εκστρατεία aftitiforapsifizw.eu μετασχηματίζεται σε mazi.eu για μια Ευρώπη ενωμένη, ανοιχτή στις νέες ιδέες και έτοιμη για τις προκλήσεις που έρχονται

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atk_3014.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα βράβευσε τους εθελοντές της εκστρατείας aftitiforapsifizw.eu και η συζήτηση για το μέλλον της ξεκίνησε

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα βράβευσε τους εθελοντές της εκστρατείας aftitiforapsifizw.eu, που είχε σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους νέους για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές του περασμένου Μαΐου. Η εκστρατεία όπως φάνηκε και από το πρόσφατο Ευρωβαρόμετρο κρίθηκε επιτυχημένη, ενώ και οι ίδιοι οι εθελοντές έδειχναν ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους.

atk_2977.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Από μαθητές και πρωτοετείς φοιτητές, μέχρι πτυχιούχους οι εθελοντές έδειχναν την ίδια όρεξη και αγάπη για τους στόχους τους και άρχισαν ήδη να σκέφτονται τον μετασχηματισμό της εκστρατείας στην επόμενη πενταετία. Τα μέλη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, Φίλιππος Κάμαρης και Χάρης Κούντουρος μαζί με τον προσκεκλημένο Ευρωβουλευτή, Στέλιο Κούλογλου βράβευσαν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου τους εθελοντές της εκστρατείας aftitiforapsifizw.eu, οι οποίοι «γεμάτοι» μετά την προσπάθεια των τελευταίων μηνών, απόλαυσαν τις στιγμές, άρχισαν τις σέλφι και συζήτησαν για το πώς θα μπορέσει αυτή η επιτυχημένη μαγιά να συνεχίσει την πορεία της.

atk_2985.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Η πλατφόρμα μετασχηματίζεται και αλλάζει ενόψει της νέας πενταετίας έτσι ώστε να δούμε όλοι μαζί την Ευρώπη που θέλουμε. Αυτό ήταν το μήνυμα όλων των εθελοντών που με την πρωτοβουλία mazi.eu ζητούν από όλους όσους τους ακολούθησαν πριν από τις εκλογές του Μαΐου να συνεχίσουν να στηρίζουν τις προσπάθειες τους, για μια Ευρώπη πιο ενωμένη, με περισσότερη συζήτηση και δράσεις. Μια πανευρωπαϊκή κοινότητα που θα ενισχύσει τη δημοκρατία και την εκ νέου διαμόρφωση των ευρωπαϊκών αρχών και προτύπων.

atk_3039.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

«Η πρωτοβουλία mazi.eu θα βασιστεί στις δικές σου απόψεις, ιδέες και προτάσεις για δραστηριότητες». Αυτό είναι το επόμενο στοίχημα για μια ομάδα νέων ανθρώπων που συνεχώς ανανεώνεται και καινοτομεί για μια Ευρώπη με αξίες, ιδανικά και φωνές που θα ακούγονται παντού. Μια Ευρώπη έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που έρχονται.

atk_3060.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

atk_2972.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

atk_3025.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

atk_3009.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

atk_3070.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

atk_2986.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

atk_3045.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

atk_3013.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

atk_3016.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ