Αρχειο

Alcatel One Touch Fire

Ο ορισμός του value for money

114803-643437.jpg
Νίκος Τσουανάτος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57064-115325.jpg

Ήρθε στα γραφεία μας για δοκιμή πριν από λίγες μέρες (ευχαριστούμε τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την προσφορά της συσκευής). Είχα ακούσει μόνο ότι χρησιμοποιεί Firefox OS και αυτό ήταν κάτι που μου είχε κινήσει την περιέργεια. Δεν είχα διαβάσει τίποτα για αυτό πριν, οπότε η γνωριμία μας θα ήταν λευκή κόλλα χαρτί.

Ανοίγοντας το κουτί είδα ένα όμορφο γυαλιστερό πορτοκαλί smartphone. Το πήρα στο χέρι μου και είχε την αίσθηση που περίμενα: στιβαρό, με "καλοζυγισμένο" βάρος και ωραία γενικά αίσθηση.

Για να δούμε όμως τι γίνεται όταν το ενεργοποιήσουμε...

Εύκολα βλέπει κανείς ότι έχει όλα όσα πρέπει: χάρτες, gps, εύχρηστο για e-mail & Facebook. Η οθόνη του είναι 3,5" με καλή ανταπόκριση στην αφή αλλά και στην περιήγηση. Κάμερα 3,2 MP και βίντεο, μνήμη 512 MB και επέκταση με micro SD και κάτι πολύ σημαντικό για πολύ κόσμο που του αρέσει να μετακινείται μετά μουσικής (πέραν του mp3 player): Ραδιόφωνο! (Πολλοί κατασκευαστές το έχουν ξεχάσει πια!?)

Συνοψίζοντας, θεωρώ ότι πρόκειται για ένα πολύ απλό στη χρήση Smartphone, (με τιμή κάτω από τα 100 ευρώ!) που είναι ιδανικό είτε για όσους τους φαίνεται "βουνό" η χρήση όλων των άλλων είτε γιατί θα το δουν ως την ιδανική μετάβαση στον κόσμο των smartphone.

image

Κερδίστε ένα Alcatel One Touch Fire

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ