Αρχειο

Νέα ευρήματα σε αστυνομικά τμήματα

Ναρκωτικά, όπλα, λαθραία τσιγάρα και DVD

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51268-104886.jpg

Τραυματικά για το κύρος της ΕΛ.ΑΣ. είναι τα ευρήματα που αποκάλυψαν έλεγχοι στα αστυνομικά τμήματα και στα τμήματα ασφαλείας Χαλκίδος και Ακροπόλεως, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για περιστατικά ενδεχόμενης συμμετοχής αστυνομικών σε παράνομες ενέργειες.

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν όπλα, λαθραία τσιγάρα και DVS, σπόροι κάνναβης και ναρκωτικά χάπια.

Αναλυτικά και με τις έρευνες σε εξέλιξη, τα έως τώρα ευρήματα σε αστυνομικές υπηρεσίες για περιστατικά ενδεχόμενης συμμετοχής αστυνομικών σε παράνομες ενέργειες:

Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως: κατασχέθηκαν καρτέλα με 5 δισκία VULBEGAL , σε συρτάρι Υπαστυνόμου (χωρίς να έχουν καταγράφει) , σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία- για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως: σε ντουλάπες κατασχέθηκαν 70 πακέτα τσιγάρα, σακίδιο πλάτης με 73CD και DVD καθώς και αντιασφυξιογόνος μάσκα.

Σε χρηματοκιβώτιο φύλαξης κατασχεμένων όπλων, βρέθηκε πυροβόλο όπλο με πενήντα 50 φυσίγγια, σε φάκελο με ένδειξη κατασχεμένου χωρίς να έχει καταγραφεί.

Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας: κατασχέθηκαν 41 φαρμακευτικά – ναρκωτικά δισκία, σε ντουλάπι Αρχιφύλακα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ο οποίος παραπέμφθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας: σε κοινόχρηστο χώρο κατασχέθηκαν 9 πακέτα τσιγάρα-προϊόν παραεμπορίου- σε ντουλάπα δύο κούτες με 246 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ( CD , DVD )

Ενώ και στο γραφείο της Ομάδας Ναρκωτικών, σε συρτάρι κατασχέθηκαν ως ακαταχώρητα: μεταλλικός τρίφτης, εξαρτήματα πίπας και σπόροι κάνναβης σε (4) συσκευασίες των (32,8),(2,1),(0,9) και (0,5) γραμμαρίων.

Για όλα τα «ορφανά» ευρήματα σχηματίστηκε δικογραφία. Οι έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων συνεχίζονται.

Δ.Κ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ